Life & Health

Dames opgelet: 5x de allerbeste standjes voor gevorderden

De 5 beste standjes voor gevorderden

Wil je graag experimenteren in bed? Dat snappen we maar al te goed.  Soms ben je gewoon toe aan het iets nieuws. Dit zijn standjes voor mensen die het beginners level al ver voorbij zijn. Deze standjes zijn hot en zeker de moeite waard om uit te proberen. Wij hebben voor jou de 5 beste standjes voor gevorderden.

1. De Head Rush

Een ideaal standje voor alle dames met een (te) klein bed. Dit standje is wel voor een man die geen rugklachten moet hebben. Het fijne is dat jij een keertje het tempo bepaalt! Dit standje is perfect voor vrouwen die de controle willen.

Zo werkt het: Hij gaat ondersteboven liggen, half uit bed, met zijn schouders op de grond. Jij gaat bovenop hem zitten, met je voeten op de rand van het bed, daarna bepaal jij het tempo.

standjes-man

2. De Rotated Woman

Dit standje komt uit de Kamasutra. Dit standje is bedoeld om onze g-spot te stimuleren. Met dit standje raakt hij door een scherpe hoek de g-sport direct. Klinkt goed, toch? Benieuwd hoe het werkt?

Zo werkt het: Oké, je begint met het cowgirl standje. Hij spreidt zijn benen zodat zij op het bed rust. Daarna leunen jullie beiden achterover op jullie handen en bewegen naar het midden toe. Een intens gevoel voor beide, succes gegarandeerd.standjes

3. De Pretzel

Dit is eentje waar jullie allebei heel blij van gaan worden. Is je vriend niet zo groot geschapen? De Pretzel is geschikt voor alle mannen die niet heel groot geschapen zijn.

Zo werkt het: Jij slaat een been om zijn middel terwijl de man over je heen knielt. Je andere been blijft onder zijn billen liggen. Zo krijg je dus een zijwaartse beweging die de beloofde nieuwe dimensie opent.

4. De side rider

Lijkt simpel, maar is echt voor gevorderden! Standje side rider is eentje die je nog lang zal bijblijven. Hij is ook veel comfortabeler dan hij klinkt met deze speciale naam.

Zo werkt het: Hij gaat lekker op zijn rug liggen, jij gaat met beide benen aan een kant op hem zitten en zo bepaal jij het ritme. Met dit standjes is succes zeker gegarandeerd.

standjes-side-rider

5. Number 8

Oké, de man moet wel een beetje soepel in de heupen zijn. Nummer 8 is zeker eentje voor gevorderden. Maar wij geloven dat iedereen dit standje een keer moet uitproberen! Eigenlijk is het de missionarishouding met een twist. Ready?

Zo werkt het: Jij legt twee kussens onder je onderrug (waardoor je heupen wat hoger komen te liggen). De man gaat aan het werkt. Hij maakt acht vormige bewegingen (aha, vandaar de naam!) waardoor zijn schaambeen tegen je clitoris wrijft.