beste standjes volgens mannen
Life & Health

Dit zijn 5 standjes waar mannen gek op zijn

Er gaat niets boven een romantisch avondje met jouw liefje. Een lekker flesje wijn erbij om uiteindelijk samen in bed belanden. Tijd om jullie quality time naar een hoger level te brengen en jouw crush alle hoeken van de kamer te laten zien. Maar wat vinden mannen nou echt mega fijn? Wij hebben onze vrienden van Manly gevraagd waar mannen echt wild van worden. De top 5 beste standjes volgens mannen hebben we voor je op een rijtje gezet.

De beste standjes volgens mannen

Na talloze gesprekken met mannen hebben we de vijf beste standjes in dit artikel op een rijtje gezet. Schrik niet, sommige standjes doe je wellicht nog niet zo vaak. Maar je weet wat ze zeggen: oefening baart kunst! En het oefenen zelf is natuurlijk ook niet per se een straf. Welke van deze vijf is jouw persoonlijke favoriet?

1. Doggystyle veruit op nummer een

Wist je dat dit standje bij beide seksen op nummer 1 staat? Dat komt helemaal goed uit. Mannen vinden het fijn om het ritme te bepalen en hun handen op jouw achterste te houden. Geef zelf aan of je het fijn vindt als hij er soms een tik op geeft. Dit kun jij natuurlijk zelf bepalen.

Tip: maak een holle rug voor ultiem genot. Dit vergt wat extra flexibiliteit maar is het meer dan waard. Jouw crush gaat dit enorm waarderen en direct nog meer zijn uiterste best doen.

beste standjes volgens mannen

2. De missionaris

Dit is uiteraard de klassieker der klassiekers. Dacht jij dat mannen de missionaris saai vinden? Alles behalve zelfs. Ook mannen zijn gek op de intimiteit van de missionarishouding. Kijk elkaar diep aan en kus elkaar vol op de mond en nek.

De man kan wederom het ritme bepalen, van slow dancing tot hardcore. Trek jij jouw benen op dan kan de man nog een stuk dieper gaan. Perfect voor mannen met een wat kleinere vriend. Ga op jouw rug liggen en spreid je benen. Jouw manlief komt tussen de benen liggen en de rest gaat helemaal vanzelf.

3. Standje 69

Het eerste opvallende standje in deze lijst. Je hoeft geen raketgeleerde of wiskundig genie te zijn om deze cijfers te begrijpen. Wat je wél moet begrijpen is dat dit standje draait om het genot voor beiden. Bij dit standje is de persoonlijke hygiëne mega belangrijk. Bespreek met elkaar wat je belangrijk vindt, dat is natuurlijk altijd de key to succes.

Zo doe je het: De ene persoon ligt op zijn of haar rug, de ander op zijn of haar knieën boven de ander. Zo is het mogelijk om elkaar oraal te bevredigen. Dit is er wel eentje voor gevorderden.

beste standjes titanic

4. De Titanic

Is het ijs volledig gebroken? Dan is het tijd voor de Titanic. De naam zegt meer dan je zou denken. Stel je eens voor dat jullie tijdens een mega romantische nacht aan de boeg van een cruiseschip staan. Spreid je armen en voel de wind door je haren. Oké, genoeg gefantaseerd. Hoe werkt dit standje?

In deze versie hangt de vrouw voorover op de reling van de boeg en de matroos in kwestie komt in actie. De vrouw ligt met haar ellebogen op de rand van een bankstel of eettafel (de boeg van de Titanic). De man tilt haar op en neemt haar van achteren. Ideaal voor een avond om nooit meer te vergeten. Op zoek naar meer nieuwe standjes? Lees hier alles over 5 standjes die je nog niet kende. 

5. Tegen de muur

Er is geen specifieke term voor dit standje, dus gebruiken we deze originele naam. Bij dit standje heb je een stevige muur nodig, want je wilt niet naakt met gipswand en al bij de buren naar binnen vallen. Als je het buiten doet kan een boom ook z’n werk doen.

Zo doe je het: Jij gaat met jouw rug tegen een (stevige) muur staan. Hij tilt jou op en neemt je terwijl de muur jullie ondersteunt.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!