Shopping

Chic tafelen: dit betaalbare H&M servies had zo van Hermès kunnen zijn

betaalbaar-hm-servies-dupe-hermes
Foto: H&M Home | Womanly

Sta je niet zo bekend als dé keukenprinses van het huis? Dan kan je het altijd nog goed maken met een mooie opgedekte tafel. Wat voor maaltijd je ook op tafel neerzet, met dit porseleinen servies ziet jouw diner er trés chique uit. Op het eerste gezicht zou je denken dat het een godsvermogen kost, maar gelukkig valt dat reuze mee. Het duurste item kost je maar €12,99. Tel uit je winst!

Keramieken H&M servies is look-a-like van Hermès

Op sommige dagen maakt het je allemaal even niet meer uit. Met een afgebrokkeld bordje op de bank vol met snackjes en je joggingbroek aan kom jij die zondag wel door. Gelukkig heb je er ook van die dagen tussen zitten dat je er wél zin in hebt, en voor je visite flink wil uitpakken met een gedekte tafel. En een Franse salade niçoise staat tenslotte mooier op een Frans designer bordje. Stiekem worden wij altijd ontzettend hebberig als we een interieurzaak binnen lopen met mooi servies. Alles willen we hebben.

Toch hebben we één klein probleempje: de mooiste items zijn vaak onbetaalbaar. Neem bijvoorbeeld het prachtige tafelwerk van het Franse modehuis Hermès. Voor één bordje ben je gemiddeld zo’n 180 euro kwijt. Ieks! Dan gaan wij toch liever voor het gezellige panterprintjes servies van Bourgini. En toen kwam daar dé betaalbare optie voor alle Hermès fans met een lege knip. Dit porseleinen servies is dé perfecte look-a-like en staat direct op onze wishlist.

hm-servies-dupe-hermes

Drie verschillende kleuren servies

Ons hart maakte gelijk een sprongetje toen we de groene items zagen. Ben je niet zo’n fan van deze kleur? Dan word jij misschien wel blij van de zwarte of oranje items die lijken op het Hermès servies.

En dan vergeten we voor het gemak gewoon even dat de vergelijkbare items van het designermerk met de hand worden gemaakt en 24-karaats platina tegels bevat. Ach, je kan niet alles hebben. Het H&M servies kan je dan wel weer zonder zorgen in de vaatwasser doen. Dat is ook wat waard!hm-bord-designer-dupe-oranjeh&M-Hermes-servies-designH&M-servies-dupe-hermes

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!