Food & Drinks

Je kunt nu bier van Autodrop in de supermarkt kopen

autodrop-bier-kopen

Kan jij ook nooit afblijven die heerlijke Autodrop snoepjes en is het pakje binnen een mum van tijd leeg? Zeer herkenbaar! De maker van dit drankje dachten er vast hetzelfde over. Er is nu namelijk een biertje dat smaakt naar de bosvruchten Cadillacs van Autodrop. Dat wil je proeven! Samen met KraftBier is deze geniale samenwerking ontstaan. Zelf zegt deze bierbrouwerij hierover: het meest prettig gestoorde biertje OOIT. Wij kunnen dit niet ontkennen.

Autodrop bier Vroemmm

De wereld van speciaalbiertjes blijft ontwikkelen en wij houden ervan! Hoe gekker hoe beter zullen sommige bierbrouwerijen hebben gedacht. Kan je bijvoorbeeld nog het tompouce biertje van de Hema herinneren die door bierbrouwer Lowlander werd gebrouwd?

Stiekem waren we allemaal benieuwd naar deze unieke smaak. Want zeg nou zelf; die combinatie is toch gewoon geniaal? Nu is het de beurt om te shinen aan de Tilburgse bierbrouwerij KraftBier. De bier-en snoepwereld komen nu dus eindelijk een keer samen. Altijd al je favoriete drankje willen drinken? Dat kan nu gewoon. Het biertje hebben ze heel toepasselijk de naam ‘Vroemmm’ gegeven. Autoproof is deze candy IPA niet want hij bevat zo’n 5.2 procent alcohol.

autodrop-bier-cadillacs-kraftbier

Fruitige IPA uit Tilburg

In de zomer hadden we al mega autodrop marshmallows gespot voor op de barbecue en die waren zowel een hit thuis als bij de visite. Nu komen ze met een 18+ variant die misschien nog wel beter is. Het bier van KraftBier is een limited edition. Je moet er dus wel snel bij zijn voordat je de kans gemist hebt om hem te proeven.

Als je nou helemaal je visite wilt verrassen gooi je gewoon wat autodrop snoepjes erbij in het glas. Het oog wil tenslotte ook wat. Je kunt de KraftBier Cadillac candy IPA kopen bij de Albert Heijn voor 2.49 euro of natuurlijk op de website van Kraftbier. Vind jij normale bier nou niet te genieten maar staat er wel een beerpong drankspel op de planning deze feestdagen? Wellicht is dit heerlijke zoete biertje dan je redding.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Autodrop (@autodropnl)