big-red-boots-viral
Foto: Twitter @SaycheeseDGTL
Style

Hilarische ‘Big Red Boots’ van 350 dollar zijn de nieuwste trend

Het Merk MSCHF, dat bekend staan om hun gekke en grappige producten, gaat compleet viral met grote rode (toch wat lompe) laarzen. Donald Duck zou het zeker niet misstaan. Het merk noemt de schoenen zelf dan ook ‘cartoonlaarzen voor een coole 3D-wereld’. Zie jij het al voor je op straat? Achja, nu rokken voor mannen ook een trend is, verbaast ons niks meer.

Big Red Boots van MSCHF

Via hln.be kwamen we erachter dat het merk al eerder opvallende verschijningen heeft uitgebracht. Zo hadden ze een tijdje geleden Birkinstock sandalen op de markt gezet, gemaakt van Birkin tassen. Best een toffe combinatie! Bij deze rode schoenen lancering, hebben we toch wat meer twijfels. Wij zien onszelf nou eenmaal niet shinen met die lompe Big Red Boots. Een blok aan je been, als je het aan ons vraagt.

Voor maar liefst 350 dollar (327,06 euro) gaan ze donderdag 16 februari de markt op. Net iets te laat voor Valentijnsdag om je liefje ermee te verrassen, maar later geven is natuurlijk ook nog mogelijk. De boots zijn unisex, dus je kan ze met je hubby uitwisselen. We zijn er nog niet helemaal achter of ze ook in verschillende maten te verkrijgen. Een andere optie is ze allebei kopen en als ANWB-stelletje met Big Red Boots door het leven gaan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MSCHF (@mschf)

Influencers showen de Big Red Boots

Een paar influencers hebben deze schoenen al getest. Waarbij wij dachten dat lopen lastig zou zijn met deze grote schoenen, laten ze zien dat zelfs skateboarden mogelijk is. De laarzen worden door verschillende mensen vergeleken met de schoenen van aapje van Dora the Explorer. Als je nog geen idee hebt over jouw carnavalslook dit jaar, kunnen deze schoen dus zomaar eens de uitkomst bieden.

MSCHF zelf zegt dat de “Big Red Boots echt niet als voeten zijn gevormd, maar absoluut gevormd zijn als laarzen”. Wij zijn benieuwd waar we ze allemaal gaan terugzien.

@sallyssneakers Replying to @Peyton Tonn435 I like funny looking boots too :’) @mschf does it again 🍎🍎 #fyp #mschf #bigreedboots #astroboy ♬ She Knows – J. Cole

@jaadiee ♬ Major Distribution – Drake & 21 Savage

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!