Media & Entertainment

Binnenkijken in de geweldige woontoren van Juultje Tieleman

huis juultje tieleman

De bloedmooie Juultje Tieleman is niet meer weg te denken van Insta. Deze blonde influencer heeft maar liefst 1 miljoen volgers. Dat is niet niks voor iemand van 23 jaar! Het zou je dan ook niks verbazen dat er aardig wat centjes op haar bankrekening staan. Quote berekende dat Juultje al zo’n 250.000 euro 6 jaar geleden had verdiend met haar miljoenen views en exclusieve sponsordeals. Moet je nagaan hoeveel dit nu zal zijn. Daar kan je wel een mooi huisje van kopen. Dat heeft Juultje Tieleman dan ook zeker gedaan!

Juultje Tieleman koopt woontoren in Rotterdam

De influencer heeft niet altijd in een grote stad gewoond. Ze is namelijk opgegroeid met haar zusje en ouders in het piepkleine dorpje Dirksland in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Dit dorp heeft maar 5.930 inwoners. Nu heeft ze ervoor gekozen om wat meer mensen om haar heen te hebben en heeft de blondine een huis gekocht in havenstad Rotterdam.

Zo’n 8 jaar geleden plaatste Juultje de eerste foto op haar Instagram. Toch werd ze pas echt bekend door haar relatie met de bekende YouTuber Gio Latooy wat inmiddels al lang uit is. Daarna startte ze haar eigen YouTube-kanaal waar ze inmiddels al meer dan 173 duizend abonnees heeft. Ook doet ze regelmatig model klusjes voor onder andere Zalando en Hunkemoller. Regelmatig poseert Juultje in pikante outfits op haar social media kanaal.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman)

Flinke verbouwing in Rotterdam

Zo’n half jaar geleden kocht Juultje een huis in de prachtige woontoren in Rotterdam. Vanuit haar bed heeft ze een adembenemend uitzicht over de hele stad. Net als bij het interieur van Nikkie Plessen kunnen we al ontdekken dat ze van lichte kleuren houdt.

Er moest nog wel flink wat gebeuren voordat ze er in kon trekken. Zo’n 7 weken geleden deelde ze een post waar we de prachtige vloer al konden bewonderen en het ei-vormige bad. Waarschijnlijk duurt het nog eventjes voordat alles af is, maar wat er al staat is prachtig. Wij kunnen niet wachten op nog meer beelden.juultje-tieleman-huis

woning-juultje-tieleman

 

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!