binnenkijken-huis-roos-reedijk-kopen-zonder-kijken
Living

Binnenkijken in het betoverende huis van Roos Reedijk (Kopen Zonder Kijken)

Kan jij ook zo genieten van het programma Kopen Zonder Kijken? Of je nou van verbouwen houdt, opzoek bent naar een huis of meer van interieur wil weten: voor iedereen zit er wat tussen. Onze favoriet van het programma is zonder twijfel de 47-jarige interieurstylist Roos Reedijk. Deze blondine weet van een krot nog een prachtig paleisje in elkaar te flansen. Hoe ziet haar eigen huis er eigenlijk eruit? 

Interieurstyliste Roos Reedijk

Stiekem smullen wij altijd een beetje van alle relatie chaos, de spannende concessieklok en en zwangerschappen die plotseling in het programma worden aangekondigd. Voor het team is het altijd een hele uitdaging hoe ze dat gaan doen met de de ruimte. Toch komt Roos altijd weer met een creatieve oplossing. Zo bedacht ze laatst om babybedje in een mega inloopkast te zetten. Veel commotie ontstond hierdoor op social media, maar wij vonden het simpelweg geniaal.

Bij Roos zat het interieur stylen er al jong in. Zo vertelt ze aan het magazine Elegance : “Ik wilde voor mijn verjaardag liever een nieuw behangetje of andere gordijnen dan een Barbie”. Het was altijd al haar droom om interieurarchitect te worden, maar haar vader zei  dat ze dan wel heel goed moest zijn om daar centjes mee te verdienen. Nou goed is ze zeker, want elke aflevering is deze dame weer spraakmakend. Een klein beetje Roos in je huis, fleurt de boel meteen weer op. Wij waren wel benieuwd hoe ze zelf woont.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RR INTERIOR (@roos_reedijk)

Eigen woning van Roos Reedijk

Het is altijd leuk om te zien hoe bekende Nederlanders wonen. Zo namen we eerder al in kijkje in de woning van Carolien Spoor en in de villa van Kaj Gorgels en Jessie Jazz Vuijk. Toch zijn we ook wel erg nieuwsgierig naar die van Roos Reedijk.

Als de kandidaten uit Kopen zonder Kijken een voorkeur hebben voor zwart/wit en beige, weet de blondine er altijd een beetje kleur in te brengen. Met haar vrolijke ’tierelantijntjes stijl’ maakt ze een somber huis weer blij. Iedereen heeft een stukje Roos nodig in zijn/haar leven.

roos-reedijk-kopen-zonder-kijken-woning

Gezellig wonen in Villa Vrolijk

De inrichting van de interieurstyliste is zoals ze zelf zegt ”gezellig, knus en veel”, Aan Elegance laat ze weten dat haar huis de naam Villa Vrolijk heeft gekregen. Voor de Telegraaf heeft ze een speciale rondleiding gegeven van haar huis.In deze gedurfde en tikkeltje hysterische inrichting herkennen we meteen Roos in: lekker veel kleur met een panter printje hier en daar.

Twee elementen die je vaak in het programma terugziet zijn de visgraat vloeren en de zwarte stalen deuren. Het eerste kun je niet terugvinden in haar woning, maar de stalen deur heeft ze ook in haar eigen huis laten terugkomen. Aan gezelligheid is in ieder geval geen gebrek in dit huis. Zelf nog wat inspiratie nodig? Wij hebben 6x de allermooiste interieurwinkels van Nederland op een rijtje gezet.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!