Living

Binnenkijken: Rachel Hazes woont enorm prachtig in Mijdrecht

binnenkijken-rachel-hazes-woont-mijdrecht

Wie juice kanalen in de gaten houdt, is het vast niet ontgaan dat Rachel Hazes op dit moment hot topic is. Het zal ons dan ook niets verbazen als ‘gecremeerde kroket’ tot woord van het jaar wordt gekozen. Onder een steen geleefd en geen idee waar we over praten? Yvonne Coldeweijer heeft Rachel meerdere keren deze ‘snacknaam’ gegeven. Rachel was hier zeker niet van gediend, spande een rechtszaak aan en won deze. Wij vinden dat Hazes wat positiviteit kan gebruiken en lichten haar prachtige huis in Mijdrecht uit.

Schitterende woning van Rachel Hazes

Uiteraard zal het je ook weinig verbazen dat er aardig wat geld in de familie Hazes zit. Helaas leeft André Hazes al heel wat jaartjes niet meer, maar zijn muzikale erfenis uiteraard nog wel. Rachel beheert deze en is betrokken bij ontzettend veel producties zoals films, musicals en reality soaps. Ook is ze te zien in de docu van haar zoon André Hazes. Het is dan ook niet gek dat ze in een prachtige villa woont. Deze bevindt zich in Mijdrecht en is in totaal 208 vierkante meter.

Het huis bestaat uit zes kamers, waarvan er vier slaapkamer zijn. In de zomer kan ze heerlijke genieten van een mega grote tuin van 108 vierkante meter en in de winter kan ze een duikje nemen in het binnenzwembad. Daarna is het heerlijk relaxen in de ingebouwde sauna die naast het zwembad zit. Volgens Bekende Buren heeft ze de vrijstaande villa voor maar 540.000 euro gekocht. Dat vinden we nog best meevallen voor zoveel luxe.

rachel-hazes-huis

Inrichting van het huis in Mijdrecht

Rachel Hazes heeft haar huis ontzettend mooi ingericht. We zien vooral veel gouden tinten terug in de woning. De marmeren vloer geeft een luxe uitstraling aan de villa. André Hazes leeft dan wel niet meer, maar in dit huis leeft hij gewoon voort. Het unieke schilderij van Hazes heeft een fantastische ‘eer plek’ gekregen aan de wand. Daarnaast zien we andere foto’s van hem in de woning terug.

Ook de open haard en de beige meubels mogen zeker niet onbesproken blijven. Deze maken de woning helemaal af. Wij zouden het wel weten met zo’n prachtige woning. Dat is genieten geblazen in Mijdrecht! Kan je geen genoeg krijgen van die mooie huizen van BN-ers? Neem dan ook een kijkje in het huis van Nikkie Plessen en Chantal Janzen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!