beautytrend-neushaarextensions
Beauty

Meest bizarre beautytrend ooit: neushaar extensions

We hebben de laatste jaren al heel wat trends op het gebied van beauty voorbij zien komen. De meeste komen en gaan. Nu hebben we een nieuwe beautytrend ontdekt waarvan we het stiekem willen dat hij meteen weer als sneeuw voor de zon verdwijnt. Deze ‘neushaar exentions’ zien er op z’n zachts gezegd niet heel fris uit. Zou jij het aandurven? Misschien wel een goede tip voor Halloween? 

Nepwimpers aanbrengen in je neusgaten

In 2019 zorgde deze rage voor flink wat opheft. De nieuwste beautytrend was om nepwimpers te lijmen in de je neusgaten. Je moet het maar aandurven! Deze trend haalde het nieuws in verschillende kranten en bestaat nu al een paar jaar. Onder hashtag #nosehairextensions hebben duizenden vrouwen inmiddels foto’s van zichzelf geüpload met hun “neushaar extensions.”

De hype is gestart door een dame genaamd Gretchen. Ziet er misschien wat onsmakelijk uit, maar kan ons wel flink wat tijd en moeite kosten bij het verwijderen van hardnekkige neusharen. Een dure trimmer is hierbij misschien wel verleden tijd. Multifunctioneel dus deze nepwimpers die je bij elke drogist kan kopen. Zie jij jezelf al lopen hiermee? 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door GretChen Chen (@gret_chen_chen)

 


Neusharen laten groeien is hip

Heb je van nature al een flinke bos neushaar? Dan ben je vanaf nu een mazzelaar. In plaats van het af te knippen, kun je het nu laten groeien en meedoen met de trend. Neushaar verwijderen is dus voortaan verleden tijd.

Wist je dat ons neushaar gemiddeld zo’n 0,35 millimeter per dag groeit? Ze dienen als filters voor de longen. Neusharen filteren ongewenste (stof)deeltjes uit de lucht die schadelijk kunnen zijn. Als je alle neusharen verwijdert dan kunnen er infecties ontstaan. Je bent dus niet alleen trendy als je ze laat staan, maar ook nog eens verantwoord bezig. Wij zien het toch meer als een ‘Halloween dingetje’. Zouden zo spinnen kunnen zijn die uit je neus kruipen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Aly Edelmann (@alyedelmann)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!