Media & Entertainment

Deze 5 bizarste gender reveals ooit moet je gezien hebben

bizarste gender reveals ooit

Gender reveal feestjes zijn die nieuwe trend in babyland. Het onthullen van het geslacht van je ongeboren baby op een feestelijke manier is een traditie die is overgewaaid vanuit Amerika. Ook in Nederland geven mensen steeds vaker een gender reveal feestje, soms op een extravagante manier. Maar hoewel alle mijlpalen in het krijgen van een kindje leuk zijn om te vieren, kunnen sommige mensen iets te veel in hun creativiteit doorslaan. Met bizarre (en zelfs strafbare) onthullingen tot gevolg. Wij zetten de 5 meeste bizarre gender reveals voor je op een rij.

 1. De Hungry Hippo

Dat je je hond als ringdrager bij je bruiloft gebruikt snappen we nog wel. Maar het gebruik van dieren bij een gender reveal feestje gaat ons net iets te ver. Zeker als het gaat om een wild dier, zoals het nijlpaard in onderstaand filmpje.

Het leek dit koppel namelijk wel een goed idee om een watermeloen te vullen met confetti en deze vervolgens te voeren aan het hongerige nijlpaard. De video kwam op Twitter terecht, waar het al snel zorgde voor veel verontwaardigde reacties. Het koppel gaf later aan het nijlpaard alleen maar hartstikke blij was met zijn snack.

2. De Roze Wolk

Tja, als je maar genoeg geld hebt kan je je gender reveal zo absurd maken als je zelf wilt. Dit rijke koppel koos ervoor om een vliegtuigje over hun enorme landgoed te laten vliegen die een enorme roze wolk over het stel uitspuwt.

Of dit overdreven is, ligt aan iedereens persoonlijke smaak. Het koppel valt er in ieder geval geen andere mensen of dieren mee lastig. In onze ogen is dat al een grote win. Bovendien geeft het wel een spectaculair effect.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi)

3. De Blauwe Waterval

Sommige aanstaande ouders willen zo graag origineel zijn dat ze niet meer goed nadenken over de gevolgen die hun babyfeestje kan hebben. Dit Braziliaanse koppel leek het een goed idee om kleurstof in een heuse waterval te doen.

De video die ze zelf op hun socials hadden gedeeld ging al snel viraal. Maar niet om de reden die ze zelf hadden gedacht: veel mensen reageerden namelijk woedend op het milieuvervuilende idee van het stel. Het stel werd dan ook

4. De Notenkraker

Op veel gender reveals wordt het geslacht onthult door middel van een rookkanon, waar een of beide ouders het kanon laat knallen en er roze of blauwe rook uitkomt. Ook dit stel besloot te kiezen voor dit populaire gender reveal thema.

Over het algemeen zijn deze kanonnen onschuldig en een leuke manier om het geslacht te onthullen. Het is alleen wel belangrijk om te weten dat het kanon niet alleen aan de bovenkant rook afvuurt, maar ook aan de onderkant een nogal explosieve dop kan hebben. De aanstaande vader schiet het kanon enthousiast af, waarnaar de dop keihard in zijn kruis terecht komt. Waarschijnlijk blijft het dan ook maar bij één kind voor dit stel.

5. Vurige verrassing

Dat een gender reveal echt goed mis kan gaan, bewijst onderstaande video uit 2017. Een 37-jarige Amerikaanse agent besloot het geslacht van zijn ongeboren kindje te onthullen door het plaatsen van een rookbom in een droog grasveld. Toen de rookbom ontplofte, sloeg het vuur razendsnel om zich heen.

Het gevolg van de explosie was een enorme bosbrand, die zich tot 47000 hectare uitstrekte en maar liefst €8,2 miljoen euro kostte om te blussen. De schade was zo erg dat de agent werd veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van 5 jaar en een boete van 220.000 dollar.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!