Shopping

Op deze goedkope Lidl Black Friday tv’s kijk jij de beste kerstfilms

goedkope-black-friday-tv-beste-kerstfilms

Kan jij niet wachten om dit weekend heerlijk al die kerstfilms te bingen maar is jouw tv nog uit het jaar 0? Dan is het tijd voor een nieuwe beeldbuis. Laat je nou net het geluk hebben dat de Lidl volop stunt met hun Black Friday deals. Op verschillende tv’s bieden ze maar liefst tot 54 procent korting.

Online Black Friday Deals van Lidl op tv’s

Heb jij dat heerlijke kerstgevoel ook al flink te pakken? Wij houden ervan! Heerlijk al die lichtjes, versieringen, kerstmarkten en grote kersthows. Voor ons mag deze periode nog wel even duren. Wat absoluut niet mag ontbreken zijn als die prachtige kerstfilms op Netflix. Pak daar nog een lekkere bak popcorn bij een warm dekentje en jij komt de winter wel door.

Toch is het wel fijn als je al die films kan kijken op een fijn beeldscherm. Best leuk zo’n oude retro tv, maar als de kerstmutsen ineens allemaal spikkeltjes vertonen op jouw beeldbuis weet je al hoe laat het is. Tijd voor een nieuwe tv! Gelukkig is Black Friday daar het perfecte moment voor.

The Noel Diary met TOSHIBA 43″ Full HD Smart TV

Vandaag uitgekomen, dus helemaal vers van de pers is de film Noel Diary. Als een bestselleracteur met Kerst naar huis teruggaat om de erfenis van zijn moeder te regelen, vindt hij een dagboek met geheimen van vroeger.

Deze romantische maar ook grappige film kijk je met de Toshiba 43 Full HD Smart Tv. Deze is tijdens de Black Friday week maar liefst 41 procent afgeprijsd! Van 429 naar 249 euro. Met een scherm van 108/43 inch en een resolutie van 1920×1080 pixels kijk je The Noel Diary op hoog kwaliteit.

black friday-lidl-TOSHIBA 43-Full HD Smart TV SHOP NU VOOR 249

Falling For Christmas met Sharp 65″ 4K Ultra HD Android TV

Eindelijk weer een film met Lindsay Lohan. Deze romantische film staat niet voor niets in de top 10 films van Netflix, want Falling For Christmas is om te zwijmelen. Tijdens een skiongeluk waarbij ze ten huwelijk wordt gevraagd verliest de verwende erfgename haar geheugen. Dan belandt ze tijdens de kerstperiode bij een arme weduwnaar en zijn dochter en lijkt de Kerst ineens heel anders uit te pakken.

Wellicht is het ook voor jou een hele andere kerst met de Sharp 65 4K Ultra HD Android TV. Met een afprijzing van maar liefst 45 procent koop je hem van 1099 euro voor 599 euro. Dat is nog eens een flinke afprijzing. Met een scherm van 164 cm heb je voortaan geen brilletje meer nodig.

Sharp 65 4K Ultra HD Android TV lidl black friday SHOP NU VOOR 599

Christmas with you met BLAUPUNKT 32″ HD TV BN32H1372EEB

De kerstfilm Christmas with you is voor alle leeftijden geschikt. Heerlijk om dus samen met de kids op de bank te kijken. Een popster zoekt haar grootste jonge fan op in New York. Hier vindt ze niet alleen de inspiratie voor een nieuw Kerstsong maar ook haar ware liefde.

Zie jij het al voor je om met alle kids gezellig voor de buis neer te ploffen? Daar mag een goed beeldscherm niet bij ontbreken. Daar hoef je niet aan te twijfelen met deze Blaupunkt 32 HD TV. Hij is tevens ook de allergoedkoopste tv die de Lidl je aanbiedt tijdens Black Friday. Met maar liefst 54% korting kan je deze niet laten liggen. Je betaalt in plaats van 329 euro maar 149 euro. Een prima scherm met 81 cm en een resolutie van 1366×768 px.

BLAUPUNKT 32- HD TV BN32H1372EEB-lidl-black-friday SHOP NU VOOR 149

Christmas Full of Grace met GRUNDIG 55″ 4K Android 9 Smart TV VLX707LDL

Op Netflix kun je deze ook wel vinden onder de titel Um Natal Cheio De Graça (vanaf 30 november). In deze Braziliaanse romantische film krijg je weer even dat vakantiegevoel met de prachtig Portugese taal. Carlinhos betrapt zijn partner op vreemdgaan en ontmoet dan de altijd vrolijke Graça. Zij doet zich voor als zijn nieuwe liefde tijdens het kerstdiner en dat levert nogal wat grappige moment op.

Betrap jij jezelf erop dat je amper wat op je oude tv kan zien omdat het beeld niet al te best is? Kijk dan eens naar de Grundig 55 4K Android 9 Smart TV. Deze is in de Black Friday periode 42 procent afgeprijsd. Eerst betaalde je er 699 euro voor en nu maar 399. Met een scherm van 139 cm/55 inch en een resolutie van 3840×2160 pixels ben jij niet meer van die bank af te slaan.

GRUNDIG 55-4K Android 9 Smart TV-lid-black-friday SHOP NU VOOR 399

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!