Living

Style je huis als BN’er met deze budgetproof interieur items

bner-style-budgetproof-interieur-items

Regelmatig nemen wij een kijkje in de stijlvolle interieurs van BN’ers. Door hun succesvolle carrière zijn ze vaak in staat om hun huis met de mooiste items in te richten. Voor de meeste mensen is zo’n groot interieur budget niet weggelegd. Daarom zijn wij ontzettend blij met Instagram accounts zoals Look-a-like interiors, die goedkope varianten van bekende design items opspoort en online zet. Wij ging voor je op onderzoek uit hoe je het interieur van deze BN’ers op een betaalbare manier kan nabootsen.

1. Vivian Hoorn – Droomhuis op Ibiza

Model Vivian Hoorn heeft al een huis in Amsterdam, maar kocht onlangs samen met haar vriend een droomhuis op Ibiza. Ze heeft haar interieur in Ibiza ingericht in samenwerking met Westwing en goede vriendin en interieurstylist Noelle Baartmans.

Een erg geslaagd project, zo zien we aan de foto’s. De stijl van Vivian Hoorn is sjiek en klassiek, met vooral zachte zand- en beigetinten natuurlijke materialen. Liefhebbers van deze stijl hebben geluk, want dit soort items zijn super trending en tegenwoordig in vrijwel alle woonwinkels te vinden. Bekijk bijvoorbeeld de beige tafellamp van Kwantum, de Ibiza-style Wave vaas van Blokker, en deze te leuke Toulouse fauteil van Kwantum.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VH. (@vivianhoorn)

2. Sylvie Meis – Stijlvol interieur in Hamburg

Sylvie Meis woont inmiddels al heel wat jaren in Duitsland, waar ze een indrukwekkende tv-carrière heeft opgebouwd. Ze woont in een luxe appartement in Hamburg, dat erg stijlvol is ingericht. Sylvie houdt van lichte en vrouwelijke kleuren met zwarte accenten.

We willen best toegeven dat we een beetje jaloers zijn op de prachtige woning van Sylvie, en dan met name op de inloopkast. Gelukkig zijn er best wat fijne goedkope interieur varianten in haar stijl te vinden. Wat denk je bijvoorbeeld van deze prachtige zwart met witte koffietafel van Karwei? Voeg daar een mooie vaas met kunstbloemen van Jysk aan toe en maak het af met deze marmeren diner kaarshouder van de Action.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Womanly (@womanly_nl)

3. Bridget Maasland – Knus wonen in Amsterdam

Bridget Maasland is in haar leven al zo’n 30 keer verhuisd. Ze heeft dan ook heel wat huizen en interieurs van binnen gezien. Geen wonder dat haar nieuwste huis prachtig is ingericht. Bridget combineert een witte basis met zwarte en gekleurde items tot een knus geheel.

Op haar Instagram deelt ze regelmatig wat kiekjes van haar interieur. Fijn voor ons, want zo kunnen we lekker veel inspiratie opdoen voor ons eigen huis. Deze  eetkamerstoel van Kwantum is gezellig en stijlvol door de combinatie van de rotan webbing en de zwarte lak. Voeg een kleuraccent aan je bank toe met een leuk roze sierkussen van Jysk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bridget (@bridgetmaasland)

4. Romy Boomsma – Droomboerderij in Abcoude

Zucht…wat is de boerderij van Arie en Romy Boomsma toch een dream come true. Het heerlijke buitenleven in combinatie met de styling van Romy maken dit huis tot een echt paradijsje.

Romy combineert vrolijke kleuren en patronen tot een gezellig en warm geheel. Ze is niet bang voor kleur, maar weet alles toch perfect op elkaar af te stemmen. Ook gebruikt ze gekleurd behang met vrolijke prints om de kamers kleur te geven. Bij de Kwantum koop je diverse rollen behang met mooie prints. Voeg kleuraccenten aan je interieur toe met dit oranje sierkussen van Jysk en gekleurde glazen kandelaars van Jungle Home.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romy Boomsma (@romyboomsma)

5. Chantal Janzen – Paleisje in Amsterdam

Wij volgen Chantal Janzen niet alleen graag op Instagram omdat ze erg grappig is, maar ook omdat we graag een glimp opvangen van haar prachtig ingerichte woning in Amsterdam. Soms komt er in haar stories een shot van vooral haar indrukwekkende keuken voorbij.

Het huis van Chantal bestaat uit veel witte meubelen, wat met jonge kinderen niet altijd het beste idee is, vertelt ze zelf op haar Instagram account. In de stories op haar instagram is te zien dat Chantal dol is op marmer en graag wit combineert met beige of lichtbruine items. Deze decoratie van prachtig marmer op een gouden voetstuk van de Kwantum zou niet misstaan in Chantal’s interieur. Zet er deze gouden metalen kandelaar van H&M Home naast en maak het af met deze decoratie kettingschakels van de Primark. 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Womanly (@womanly_nl)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!