Danny de Munk knappe dochter
Media & Entertainment

Dit is de Bo de Munk: de knappe dochter van Danny de Munk

Het was geen goed jaar voor Danny de Munk. Een aangifte zorgde voor een mediastorm waarbij ook roddelkoningin Yvonne Coldeweijer  flink actief was. Hierover is al zoveel geschreven, dat wij onze aandacht liever vestigen op de super knappe dochter van Danny de Munk. Zij is net als haar vader een natuurtalent voor de camera.

Bo, de dochter van Danny de Munk

Bo de Munk is één van de twee kinderen uit het huwelijk van Danny de Munk en zijn vrouw Jenny. De 24-jarige beauty timmert zelf ook aan de weg om bekend te worden. Zo telt haar Instagram account 22 duizend volgers en deed ze in 2019 mee aan het programma Dance, Dance, Dance.

Net als haar vader heeft Bo talent voor dansen. Ze volgde een dansopleiding en liet tijdens Dance, Dance, Dance zien dat dit niet voor niets is. Samen met haar vader danste ze de sterren van de hemel. Helaas won het bekende duo de wedstrijd niet: ze vielen in de halve finale af.

Natuurtalent voor de camera

Op dit moment werkt Bo als Flex Consultant bij Werk en Ik B.V.. Dat brengt haar zo te zien flink wat euro’s op de rekening: zo plaatste ze onlangs in haar stories dat ze haar eigen huis kocht. Op haar Instagram is ook te zien dat ze geniet van reizen en leuke uitjes met haar vriend en vriendinnen.

Met haar mooie bos haar en groene ogen is Bo een super mooie meid om te zien. Daarnaast heeft ze een goed gevoel voor stijl: wij voegen haar outfits het liefst allemaal aan ons winkelwagentje toe. Op dit moment lijkt ze geen plannen te hebben om haar vader achterna gaat met een carrière op tv. Al zou ons dat met haar looks niets verbazen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bo de Munk ♡ (@bodemunk_)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bo de Munk ♡ (@bodemunk_)

View this post on Instagram

 

A post shared by Bo de Munk ♡ (@bodemunk_)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bo de Munk ♡ (@bodemunk_)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!