Media & Entertainment

Dit bedrag betaal je voor de expertise van bouwmeester Bob Sikkes

betalen-inhuren-bob-sikkes
Dit bedrag

Afgelopen maanden konden we Bob Sikkes maar liefst bij twee mooie bouwprogramma programma’s terug zien: Kopen Zonder Kijken en De Moeite Waard!?. Het was dan ook een feestje als er weer nieuwe afleveringen klaarstonden. Bob heeft bewezen dat hij een meester is in het omtoveren van klushuizen tot prachtige paleisjes. Maar kost het nou eigenlijk om de bekendste aannemer van Nederland in te schakelen? 

Bob Sikkes is dé bouwmeester van Nederland

Bob staat bekend om zijn bouwkundige kennis en verbluffende resultaten. Van een krotje weet hij in een paar stappen een prachtige droomvilla van te maken (al moeten we de fleurige Roos Reedijk natuurlijk ook flink wat credits geven bij Kopen Zonder Kijken). Nadat je een paar minuten aandachtig naar de beste man hebt geluisterd, krijg je meteen de kriebels om zelf in huis aan de slag te gaan.

Heb je geen idee waar je moet beginnen? Bob (de bouwer) is hiervoor dé oplossing. Maarja, dan moet je natuurlijk wel een goed gevulde portemonnee hebben. In een interview met Veronica Superguide onthult Bob enkele bedragen die hij vraagt voor zijn verbouwprojecten. Hij noemt hier niet de exacte prijzen, maar vertelt wel dat zijn projecten variëren van €80.000 en €3 miljoen. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de omvang en het soort verbouwing.

Wachtlijst voor de bekendste aannemer van Nederland

Het zal je niets verbazen dat de beste man het mega druk heeft en je wellicht op de wachtlijst komt te staan als je hem inschakelt.  ”Ex-klanten gaan bij mij altijd voor. “, aldus Bob aan Veronica Superguide. Ongeveer de helft van de omzet komt van mensen waar hij al eerder mee heeft samengewerkt.

Bridget Maasland heeft bijvoorbeeld 2 jaar geleden Flow Works, het bouwbedrijf van Bob Sikkes, ingeschakeld om te verbouwen.Dit bedrijf is gevestigd in Amsterdam en ook de plek waar hij de meeste opdrachten uitvoert. “Ik doe ook projecten buiten Amsterdam, maar dan moeten ze echt van formaat zijn”, legt Bob uit. Kom je uit Lutjebroek? Voor een kleine uitbreiding of dakkapel zou je dan toch echt een andere aannemer moeten bellen.

“Ik doe ook projecten buiten Amsterdam, maar dan moeten ze echt van formaat zijn”, legt Bob uit.  Ben je benieuwd hoe de bouwmeester zelf woont? Onze grote vriend Manly laat in een artikel het prachtige huis van Bob Sikkes zien.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!