Shopping

Eindeloos dobberen en borrelen op dit luxe lounge-eiland van Bol.com

bol-com-opblaasbaar-luchtbed
Lekker dobberen op je opblaasbare INTEX luchtbed van Bol.com (Foto: Bol.com)

Heb jij je vakantie al geboekt? Wij staan te (water)trappelen om weer naar een heerlijk vakantiehuisje met zwembad af te reizen, waar we eindeloos vakantieboeken lezen terwijl we dobberen op ons luchtbed. En met dit superdeluxe luchtbed van Bol.com gaat dat dobberen helemaal goedkomen. 

Oplaasbaar luchtbed van Bol.com

Bij een luchtbed denk je waarschijnlijk aan zo’n flinterdun matrasje in een felle kleur rood of blauw, die na twee keer gebruiken al met een zielig fluittoontje de geest geeft. Dat trauma van langzaam het water in zakken op een stukje  plastic gaan we deze vakantie niet nog eens beleven. Tenslotte wil je ook veilig in je trendy strandjurkje op het water kunnen dobberen.

Het kost een beetje meer, maar dan heb je met dit Canopy opblaasbaar luchtbed van Bol.com wel een superdeluxe dobber-ervaring. Heb je eenmaal op dit hemelse bedje gelegen, dan wil je gegarandeerd nooit meer iets anders. Move over, opblaaskrokodil, want dit luxe loungebed is vanaf nu het enige wat nog in het zwembad uitgenodigd is.

 

oplaasbaar-luchtbed-bol

SHOP NU VOOR 118,85

Lounge-eiland voor 2 tot 3 personen

Het Canopy luchtbed is niet zozeer alleen een bed, maar eerder een heel eiland. Je kunt er namelijk met 2 tot 3 personen heerlijk op chillen. Het bed heeft zelfs een zonnescherm, zodat je ook in de schaduw van het lekkere weer kunt genieten. Je drankje neem je gewoon mee in de daarvoor bestemde drankgaten. Muziekje erbij, en je drijvende bar is ready to go. Wat wil een mens nog meer in het leven?

Het loungebed beschikt ook over een opblaasbare rugleuning, waardoor je ook rechtop op het eiland kunt dobberen. Ben je het chillen in het zwembad een beetje zat, dan verplaats je het eiland makkelijk naar het gras om daar verder te relaxen. Je betaalt voor dit ultieme relaxeiland €118,85 op Bol.com. Het loungebed heeft een diameter van 2 meter en kan tot 200 kg dragen.

oplaasbaar-luchtbed

SHOP NU VOOR 118,85

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!