Media & Entertainment

Britt Dekker stapt in het huwelijksbootje: zo ziet haar Max eruit

britt-dekker-huwelijk-max-apotowski
Foto: Kees Kuijt/BSR Agency

Onze geliefde realityster en paardenliefhebber Britt Dekker gaat trouwen! Zij is al 10 jaar samen met haar grote liefde en nu is ze dan toch eindelijk gevraagd. Maar wie is deze casanova dan toch en hoe hebben zij elkaar leren kennen? Het nieuws is pas net naar buiten en er poppen honderden vragen op bij iedereen. We weten allemaal dat Britt Dekker graag in de schijnwerpers staat maar haar vriend heeft dat liever niet. Daar worden wij alleen maar nieuwsgieriger van.

Relatie tussen Britt Dekker en Max

Britt en Max zijn dus al 10 jaar samen en ze heeft zelf aangegeven dat ze al lang weet hoe haar perfecte bruiloft eruit moet zien. Waar haar paarden een prominente rol in de bruiloft gaan spelen. De liefde van Britt heeft haar ten huwelijk gevraagd in Schoorl waar ze verbleven in een hotel. Op haar Instagram stories was te zien dat haar hele kamer vol hing met lieve polaroids van de twee samen. En als post plaatste ze haar mooie verlovingsring. “Johnny en George voor de trouwkoets.” Britt kan niet langer wachten.

Grappig om te weten is dat de twee eerst niet eens naar elkaar omkeken. Ze kennen elkaar van het tv-programma ‘Waar Rook is… Zijn Britt & Ymke’. Britt was hier toen 21 jaar oud en hij 11 jaar ouder dan haar. Britt Dekker kwam altijd te laat op set verschijnen waar hij geïrriteerd van werd. En Britt vond hem maar een zeikerd. Op een gegeven moment gebeurde het toch echt . De vonk sloeg over. Ze spendeerden veel tijd samen en hun humor was exact hetzelfde

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britt Dekker (@brittdekker92)

Wie is Max Apotowski?

Hoe graag Britt voor de camera staat, staat Max liever achter de schermen. Hij is dan ook niet vaak te vinden op de sociale media van Britt Dekker, dus veel foto’s van hem of hen twee zullen er niet zijn. Naast dat we weten dat hij eindredacteur is en regisseur, valt er niet veel te vinden over de grote liefde van Britt. Volgens Britt passen ze perfect bij elkaar omdat ze zo verschillend zijn. Wat zij niet is, is hij wel. Zoals op Britt haar humoristische manier: “Hij is het bolletje, ik de kroket en samen zijn we een broodje kroket.”

De twee vullen elkaar dus perfect aan en zijn elkaars ware tegenpolen. Dat is ook wel te zien op het Instagram account van Britt’s verloofde, waar hij soms grappige foto’s deelt van zijn carrière als ‘paardencoach’ van Britt en haar paarden. Soms speelt hij ook de rol van groom, waar hij de paarden met veel toewijding schoonmaakt. Wij wensen dit leuke stel ontzettend veel liefde en geluk toe!