broek-niet-meer-passen-trucje
Beeld: YouTube kanaal Lauren Messiah
Style

Nooit meer broeken passen in een paskamer met deze lifehack

Wij houden van online shoppen, maar toch gaat er niets boven kleding kopen in fysieke winkels. Het liefst gaan we voor een leuke outfit voor een klein budget.  Helaas heeft shoppen in een winkel één minder leuk aspect: namelijk het passen. De ene keer sta je in een te drukke wachtrij en de andere keer is het pashokje zo krap dat je amper je kont kunt keren. Met deze lifehack is broeken passen in een winkel niet meer nodig.

Drama in een pashokje

Broeken passen is niet altijd een pretje, vooral niet als je in warm en overbelicht pashokje staat. We weten ook allemaal dat maten echt enorm verschillen als het op broeken aankomt. Je kunt eigenlijk nooit zomaar klakkeloos dezelfde maat pakken in een andere winkel. Gelukkig is er nu een manier om alsnog de juiste maat in één keer af te rekenen zonder een stap in een pashokje te zetten. Deze lifehack kan dus enorm handig zijn.

Natuurlijk kun je wel een broek kopen en deze thuis op je gemak passen, maar de kans is dan groot dat hij toch niet helemaal goed zit. Dan moet je ook weer terug naar de winkel en in sommige vintage winkels is dat bijvoorbeeld geen optie. Ook kan een online aankoop heel anders uitpakken dan verwacht. Zo hebben wij eerder wel eens geschreven over een vrouw die een jurk koopt op AliExpress waarvan haar borsten volledig onbedekt zijn. 

broeken-niet-meer-passen-lifehack

Broeken passen hoeft niet meer

Gelukkig bestaat dé gouden tip om voortaan niet meer een te kleine of te grote broek mee te nemen. YouTuber Lauren Messiah gaf ons deze fantastische lifehack. Hij gaat als volgt: je neemt de broek van de hanger, knoopt hem dicht en neemt hem vast bij de taille. Vervolgens wikkel je de broek rond je nek. Als de uiteinden dan bij elkaar komen, betekent dit dat de broek perfect zit. Blijft er wat ruimte over? Dan zit de broek waarschijnlijk wat losser.

Kan wat scheve blikken opleveren

Krijg je met geen mogelijkheid de broek over je nek? Dan krijg je de broek waarschijnlijk ook niet aan. Zeker een tip om de volgende keer te proberen. In het filmpje hieronder zie je het nog een keer uitgelegd. Het kan misschien wat gekke blikken in de winkel opleveren als je met een broek om je nek staat, maar het scheelt je wel veel tijd met allemaal broeken passen. Kan je die vrije tijd mooi gebruiken om een heerlijke fashion Netflix serie te bekijken.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!