knappe-broer-sarah-van-soelen
Media & Entertainment

Dit is de mega knappe broer van Sarah van Soelen

We zijn er inmiddels wel achter gekomen dat veel knappe BN-ers ook good looking broers hebben. Heb je bijvoorbeeld al de mega knappe broer van Sylvie meis gespot? Ook de broer van Sarah van Soelen mag er wezen. Met de genen van de familie Soelen zit het ongetwijfeld wel goed. De blondine is heel erg close met haar familie en deelt regelmatig een foto met haar broer. 

Wie is Sarah van Soelen?

Sarah kennen we natuurlijk allemaal als de ex van André Hazes. Het is al eventjes geleden dat de twee uit elkaar zijn gegaan. Toch zegt dat niets over de media-aandacht naar Sarah toe. Zij staat nog best vaak in de schijnwerpers. Regelmatig komt er nog een roddel over de blondine naar buiten.

Zo kwam het juice kanaal RealityFBI laatst met de bizarre roddel dat Sarah plannen heeft om als escort in Dubai te werken. Deze geruchten ontkrachtte de ex van André natuurlijk volledig. Het bleek namelijk dat ze gewoon met haar moeder naar Dubai zou gaan voor een heerlijke zonvakantie.

sarah-van-soelen

De knappe broer van Sarah van Soelen

Ondanks alle roddels en geruchten rondom Sarah, gebeurt er ook veel leuks in haar leven. Zo is ze graag met familie en heeft ze een goede band met haar broer. Op de Instagram van Sarah van Soelen zagen we twee foto´s van hun samen. Bij één foto schreef Sarah de tekst: “Mio fratello, per sempre.” Dit betekent in het Italiaans: mijn broer, voor altijd. Op een andere foto zette Sarah haar broer in the picture voor zijn verjaardag. “I love you! My big brother! Birthday boy!”, schrijft ze bij de post.

Sarah was hierbij een brunette en we moet erbij zeggen dat dit haar ook niet verkeerd staat. Behalve dat de broer van Sarah van Soelen mega knap is, weten we voor de rest helaas niet veel van hem. Zijn Instagram account staat dan ook op privé en zelfs zijn naam is niet terug te vinden. Alleen de initialen zien we in zijn bio, die zijn G.R.R van Soelen. Best geheimzinnig dus! Wie weet reageert hij wel op je volgverzoek. Zeker het proberen waard!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sarah Valentina (@sarahvansoelen)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sarah Valentina (@sarahvansoelen)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!