Media & Entertainment

Brooke de Boer is de prachtige dochter van Ronald de Boer

brooke prachtige dochter ronald de boer

De kinderen van BN’ers nemen steeds vaker zelf de spotlight van hun ouders over. Zo schreven we al eerder over Bo, de knappe dochter van Danny de Munk. Dit keer viel ons oog op Brooke, de mooie dochter van voetballer Ronald de Boer. Zijn dochter Demi de Boer kennen we door haar relatie met rapper Ronnie Flex, maar wist je dat haar jongere zus ook een plaatje is? Brooke de Boer laat op haar Instagram haar knappe looks en gevoel voor stijl zien.

De knappe Brooke de Boer

Ronald de Boer is niet alleen goed in voetballen, knappe kinderen maakt ‘ie ook. Met zijn eerste vrouw Sharon Cohen kreeg Ronald de Boer drie dochters: Maxime, Demi en Brooke. De 25-jarige Brooke is dus de jongste dochter uit het eerste huwelijk van Ronald de Boer. Na dit huwelijk stapte Ronald nog een keer in het huwelijksbootje met zakenvrouw Suze van Rozelaar. Uit dit huwelijk kwamen nog twee dochters, Fenna en Linde, en in 2017 het zoontje Boaz.

Brooke komt dus uit een groot en gezellig gezin. Naast haar broertje en zussen is ze ook nog tante van de kinderen van Demi en Maxime. Regelmatig plaatst ze dan ook foto’s op haar Instagram van haar zussen en de lieve neefjes en nichtjes.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brooke (@brookedeboer)

 

Brooke in de spotlights

De jonge Brooke is al flink bezig om in de voetsporen van haar vader te treden. Niet als voetballer, maar wel als Bekende Nederlander. Zo staat ze soms model voor verschillende merken en is ze met haar 27.4 duizend volgers op Instagram hard op weg om een bekende influencer te worden. Een van de merken met wie ze al samenwerkt is Bgorgeous, een webshop voor haar-weaves. Daarnaast werkt Brooke als verkoopadviseur in de Amsterdamse kledingwinkel FOUR.

Naast haar leven in de spotlights is Brooke een gepassioneerd paardrijdster. Op Instagram zien we dan ook veel foto’s van Brooke met haar prachtige paard voorbijkomen. Regelmatig doet ze zelfs mee aan wedstrijden en plaatste indrukwekkende foto’s van de sprongen die ze met haar paard aandurft. Brooke is een beauty met talent waar we vast nog veel meer van gaan zien. Go Brooke!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brooke (@brookedeboer)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brooke (@brookedeboer)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!