Beauty

De Britse Hannah heeft ‘tannorexia’ en kan niet stoppen met bruiner worden

bruin worden tannorexia hooked on the look

Pak jij wel eens een zonnebankje of een spray-tan? Dan ben je natuurlijk niet de enige. Veel mensen pakken een extra kleurtje in de winter. Je moet hier uiteraard wel goed mee uitkijken en goed voor jouw huid zorgen. Iemand die een stapje (of 100) verder gaat dan een zonnebankje voor de vitamine D is de Britse Hannah. Zij heeft namelijk zware last van tannorexia.

Bruin, bruiner, bruinst

In het programma Hooked on The Look zoeken ze mensen die extreem ver gaan voor hun uiterlijk. Van mensen die hun hele lichaam hebben getatoeëerd, overal piercings hebben of extreem veel zonnebankjes pakken. Een tijdje geleden gingen ze langs bij de Britse Hannah Tittensore. Zij komt er eerlijk voor uit dat ze een echte tan verslaafde is. Veel mensen noemen dit dan ook ‘tannorexia’.

Zonnebanken is voor haar niet genoeg. Ze gaat namelijk een aantal stappen verder. Ze gebruikt ook injecties om het bruiningsproces een extra boost te geven. Daarnaast weet ze alles over de ‘beste’ crèmes en smeerseltjes. Het resultaat lijkt alles behalve echt, echter is Hannah er blijkbaar wel blij mee. Ze kan er simpelweg niet mee stoppen.

Hannah de influencer

Hannah kreeg grote bekendheid door de afleveringen in Hooked on the Look. Maar waar is Hannah nu gebleven? De afleveringen komen uit 2019 en daarna is er een tijdje weinig van haar vernomen. Na wat speurwerk kwamen we achter haar Instagram.

Ze heeft inmiddels ruim 38.000 volgers en deelt hier foto’s van haar zongebruinde leven. Ze is nog net zo bruin en lijkt dus niet van haar ‘tannorexia’ af te zijn gekomen. Bekijk de foto’s hieronder: