caroline-van-der-plas-vroeger
Media & Entertainment

Zo zag BBB-leidster Caroline van der Plas er vroeger uit

Het kan je haast niet ontgaan zijn: tijdens de Provinciale verkiezingen van 2023 was de BoerBurgerBeweging-partij dé grote winnaar. We zullen uiteraard nog veel gaan horen van de oprichtster en leidster Caroline van der Plas (55). Hoe zag ze de BBB-frontvrouw er vroeger eigenlijk uit?

Caroline van der Plas in de jaren 80

Een paar jaar geleden had je wellicht nog nooit gehoord van deze Nederlandse politicus. Na de afgelopen verkiezing is deze naam niet meer te missen. Hoe ze er nu uitziet, weten we natuurlijk allemaal, maar we hebben geen idee hoe ze vroeger door het leven ging. Eerder hadden we al geschreven over Gaby Blaaser en Emma Heester die er allebei in het verleden heel anders uitzagen. Is dat ook het geval met Caroline van der Plas of is ze nog redelijk herkenbaar? Op Instagram deelt de krullenbol meerdere foto’s uit de oude doos.

Caroline is niet altijd zo zelfverzekerd geweest als vroeger en deelt haar onzekerheid op social media. Bij een foto uit 1984 schrijft de politicus dan ook: ”Ik had toen een minderwaardigheidscomplex… Echt waar. Ik vond mezelf altijd lelijk en dik. En anderen met wie ik omging waren veel mooier, vond ik. Ik had ook nooit vriendje. Anderen wel. Dat versterkte het gevoel. Pas veel later leerde ik mezelf beter te waarderen en werd ik sterker.” Gelukkig zit Caroline nu veel beter en haar vel en accepteert haar lichaam meer.

Johan Derksen in Vandaag Inside

Misschien vraag je, je af waarom Caroline dit bericht had geplaatst op social media. De post kwam niet zomaar uit de lucht vallen. In het programma vandaag Inside deed Johan Derksen wat opvallende uitspraken over Caroline. Hij liet doorschemeren dat Caroline van der Plas er vroeger mega goed uitzag. Dat was een goede reden voor de BBB-leidster om wat foto’s van het verleden online te gooien.

Ze plaatste daarbij de volgende tekst onder de foto: Ik krijg her en der vragen van mensen die willen weten wat Johan Derksen @vandaaginside bedoelde met dat “Caroline was een tenger mooie meisje vroeger”. Ze geloven het niet. 🤭 Nou, dit was de tijd die Johan bedoelde. Ja, dit ben ik, in de jaren tachtig. #vandaaginside

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!