Living

Binnen kijken in de super mooie woning van Chantal Janzen

binnen-kijken-woning-chantal-janzen
Foto: Insta @chantaljanzen.official

Wat is het toch altijd een feestje als BN-ers ons een kijkje geven in het prachtige villa’s. Zo hebben we al eerder het huis van Nikkie Plessen uitgelicht en de fantastische villa van Patty Brard met zwembad. Huizen en interieurs om jaloers op te worden, maar vooral ook om inspiratie mee op te doen. Wij waren deze keer wel benieuwd naar het Amsterdamse huis van Chantal Janzen.

Prachtig huis van Chantal Janzen in Amsterdam

De blondine is trots op haar woning en dat begrijpen wij maar al te goed. In het 5-jarig bestaan feest-editie van haar tijdschrift &C gaf de presentatrice een kijkje in haar prachtige stulpje. Heb je deze editie totaal gemist? Dan zijn wij van Womanly er altijd nog om je alsnog op de hoogte te houden.

In de woning zien we vooral veel de kleur wit terugkomen. Zo is een witte bank best spannend in combinatie met kinderen, spaghettisaus en chocopasta vertelt Chantal Janzen op haar Insta account. ”Ik heb nooit concessies gedaan en lelijkere meubels gekocht alleen omdat die kidsproof zijn. Als er een vlek in de bank komt door geknoei, zien we het dan wel weer”, aldus Chantal.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door &C the magazine (@andcgram)

Gezellig wonen met vriend en kinderen

Samen met haar man Marco Geeratz en kids woont Chantal Janzen in een prachtig mooi huis in Amsterdam. Aan Mokum magazine vertelde ze eerder: ´Ik woon nu op een mooie plek waar ik altijd naar dezelfde bakker en supermarkt ga en de school van mijn zoontje zich op een steenworp afstand bevindt.´

100% NL heeft in een YouTube filmpje wat insta post van Chantal Janzen verzamelt waarbij we verschillende plaatjes zien van haar interieur. Wat ons vooral opviel is dat alles super goed bij elkaar past met de lichte kleuren in huis. Met wat zwart wit tekeningen aan de muur past de woning zo in een boekje. Ook kunnen we zien dat de presentatrice weg is van marmer en een gezellige openhaard heeft om het schoentje voor Sinterklaas voor te zetten.