Beauty

Waarom dokken voor Charlotte Tilbury’s bestseller als er een dupe bij de Kruidvat bestaat?

charlotte-tilburys-dupe-kruidvat
Foto: Freepik

Als er een make-up merk de afgelopen tijd populair was dan was het wel Charlotte Tilbury. Het merk stond de hele tijd in de schijnwerpers en iedereen wilde het hebben. Naast dat de make-up geweldig is, is het ook behoorlijk prijzig. Net jammer als je denkt een goed product te pakken te hebben. Maar wij zijn Womanly niet als wij jullie hier niet mee zouden helpen. Wij hebben onderzoek gedaan naar een gelijkwaardig product voor veel minder geld, oftewel een dupe, en we hebben het gevonden!

Charlotte Tilbury dupe

We hebben het over de Hollywood Flawless Filter van Charlotte Tilbury. Dit product werkt op drie manieren. Als een primer, highlighter en corrector. Het maakt de basislaag op je gezicht zo mooi dat het lijkt alsof je een beauty filter op hebt. Daarnaast geeft het je door het highlighter effect een ware glow. Tegelijkertijd hydrateert en verzorgt het je huid en laat het het gelaat zachter aanvoelen. En natuurlijk het allerbelangrijkste: de ‘filter’ zorgt ervoor dat je oneffenheden minder opvallen.

Als je hierna nog niet denkt: ‘Dit product moet ik hebben!’, dan weten wij het ook niet meer. Deze Hollywood Flawless Filter heeft zo veel pluspunten, met als enige nadeel de prijs. Het product kost namelijk 49 euro. Dat is niet niks. Maar wij hebben een product gevonden dat even goed werkt voor maar 8 euro. Volgens de reviews en onze eigen ervaring is het product echt gelijkwaardig en geeft het hetzelfde effect als de dure variant. En dat gewoon bij jouw Kruidvat!

charlotte-tilburys-kruidvat-dupe

Gewoon bij de Kruidvat

Voor dit product hebben wij als vervanger een product gevonden van het merk Catrice. De Catrice Soft Glam Filter. Voor maar 8 euro kan je dit product in verschillende kleuren kopen bij de Kruidvat bij jou in de buurt. Het product geeft een even mooie glans en schijn van een beauty filter. Je oneffenheden zijn niet meer te zien en het geeft de frisse look die we van Charlotte Tilbury gewend zijn. Nu gaat dit product wel razendsnel door de schappen heen dus twijfel niet voordat je te laat bent.