Media & Entertainment

Chin Chin Festival wordt spectaculair deze jubileumeditie

chin-chin-festival-jubileumeditie

Kan jij niet wachten op het festivalseizoen? Heerlijk flaneren in je beste outfit terwijl het zonnetje in je gezicht schijnt? Kunnen wij ons voorstellen! Jij hebt geluk want het Chin Chin Festival keert op 1 juli 2023 voor de vijfde keer terug naar de Amsterdamse Tuinen van West. Voor dit vijfjarig jubileum van het festival wordt er mega groot uitgepakt. Er is een indrukwekkende (internationale) line-up, waanzinnige acts, zes spectaculaire podia en een uiteenlopende streetfood markt. De eerste tickets gaan vandaag voor 35 euro in de verkoop.

Vijfde jaar Chin Chin Festival

Chin Chin Festival nodigt je uit voor een play-date in de Tuinen. De héle dag schitteren en sjansen, dartelen en dansen. Klinkt goed toch?
Voor de vijfde editie van het festival, worden de krachten gebundeld met hosting partijen uit het Amsterdamse nachtleven. Ieder genre zal vertegenwoordigd worden, van amapiano tot latin en van hiphop tot disco.

De gangmakers die de zes podia zullen hosten zijn: Chin Chin & friends (de feestorganisaties van Chin Chin Club: Dynasty, Friday Freshness, Geroezemoes, Macau Royale, Mimi en Nr. 133), Lovelee, Rewind, Stewww, Dipshit en Dale Reggaeton.

chin chin festival

Line-up van de jubileumeditie

Er wordt voor de jubileumeditie groots uitgepakt met de line-up. Zo zullen The Opposites hun enige optreden in Amsterdam geven op Chin Chin Festival. Daarnaast zijn er optredens van onder andere Bizzey en de jonge talenten van Turfy Gang, internationale headliners zoals Rossko (UK), Lauren Lo Sung (UK) en Nicky Summer (UK) en natuurlijk lokale sterren zoals Luuk van Dijk en The Partysquad.

Daarnaast is er ook een food line-up. Van al dat dansen krijg je natuurlijk honger. In samenwerking met lokale ondernemers zal er een streetfood markt zijn, met uiteenlopende en duurzame gerechten. Op de markt is er voor elk wat wils: onder andere kraakverse sushi, veganistische ‘kebab’ en beyond burgers.

chin chin festival 2023

Chin Chin duurzaam festival

Het festival is overigens enorm duurzaam. Chin Chin Festival draagt graag haar steentje bij door middel van het scheiden van afval, een zuinige stroomvoorziening, duurzaam eten, het schrappen van betaalmuntjes en het gebruik van herbruikbare hardcups. Daarnaast zal er dit jaar een beloningssysteem zijn voor festivalgangers die op de fiets naar het terrein
komen.

Koop jouw kaartjes snel op Chinchinfestival.nl voordat het is uitverkocht. Heb je alvast iets moois op naar uit te kijken!

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!