Food & Drinks

Je kunt nu heerlijke Baileys Ice Pralines kopen voor de feestdagen

chocolade-baileys-ice-pralines

Ben je ook zo gek op Baileys? Dit Ierse drankje met whisky en room is een van meest geliefde likeurtjes ter wereld. Het drankenmerk komt nu wel met iets heel bijzonders: Baileys Ice Pralines. Perfect voor de feestdagen, maar natuurlijk ook voor de periode ervoor als je niet langer kan wachten om het te proeven. 

Baileys Ice Pralines

Misschien denk je bij dit koude weer niet meteen aan ijsjes. Toch weten we zeker dat je daarvoor een uitzondering wilt maken als je deze heerlijke Baileys Ice Pralines ziet. Simpelweg het allerbeste toetje die we op dit moment kunnen bedenken. En met het beetje alcohol dat er in de chocoballetje zit, krijg je het natuurlijk vanzelf wel lekker warm.

Heerlijk zijn deze Baileys Ice Pralines met een zelfgemaakte pumpkin latte, theetje of een lekker likeurtje erbij. Met deze bijzondere chocolade ijspralines steel je zeker de show bij je visite. En scheelt je ook nog wat werk als je geen tijd hebt om zelf urenlang in de keuken te staan voor een dessert.

baileys-ice-praline

Samenwerking met LiQ

Het mega populaire Baileys is een samenwerking aangegaan met het Belgische Adult-Only ijsmerk LiQ. Alle ijsjes in hun assortiment zijn 18+ omdat ze een beetje alcohol bevatten. Het ene ijsje wat meer dan het andere. Geef ze dus niet op een kinderfeestje of aan jongeren onder de 18 jaar. Dan kan het partijtje ineens een hele andere wending krijgen.

In het goddelijke ijsje zit Baileys met daaromheen vanille-ijs en overgegoten met lekkere Belgische chocolade voor een knapperig buitenland. Klinkt verrukkelijk! Je kunt de Baileys Ice Pralines kopen bij de supermarkt Coop voor 4,69 euro. In de verpakking vind je 7 chocoladeballetjes. Heb je de smaak helemaal te pakken met de Baileys toetjes? Wellicht is de witte chocolade cheescake met Baileys en Maltesers ook wel iets voor jou. Met deze desserts kan je wel even voort de aankomende tijd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LiQ Ice Cream (@liqyourlips)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LiQ Ice Cream (@liqyourlips)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LiQ Ice Cream (@liqyourlips)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!