cinemania-bioscoop-6-euro-film
Media & Entertainment

Deze dagen kun je naar elke bioscoop voor maar 6 euro

Met deze koudere dagen is het natuurlijk heerlijk om lekker warm een filmpje te pakken in de bioscoop. Drankje en popcorn erbij en lekker onderuitgezakt genieten van de allernieuwste films. Het liefst zouden we dat wel elke week willen doen, maar helaas is dat een dure hobby. Normaal ben je toch al zo’n 13.50 euro voor een filmticket kwijt .Gelukkig is daar nu dé perfecte oplossing voor. De bioscopen in Nederland introduceren namelijk Cinemania: 3 dagen lang naar de bioscoop voor maar 6 euro per film. 

Wat houdt Cinemania in?

Deze geweldige campagne van de Nederlandse Vereniging van Bioscopen en Filmtheaters is in samenwerking met Stichting Nationale Bioscoopbon. Drie dagen lang  kun je dus voor een prikkie naar de film. We zijn helaas een beetje laat met dit bericht (gisteren ging Cinemania van start), but don’t shoot the messenger. Je hebt namelijk nog vandaag 3 november en morgen 4 november om die bios date nog snel in te plannen.

Door heel Nederland doen verschillende bioscopen en filmtheaters mee, dus ook als je ergens in de achterhoek woont is de kans groot dat jij voor 6 euro naar de bioscoop kan. Alle films die deze drie dagen in de bioscoop te zien zijn doen mee. Er zit hierbij geen stiekem klein addertje onder het gras, want je kunt zelfs voor 6 euro naar een film in IMAX,4DX, Dolby Cinema en Screen X. Heb je een unlimited abonnement van de bios? Dan betaal je op bovenstaande geen toeslag. Scheelt je ook weer wat!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Pathé (@pathe)

Beste films op dit moment in de bioscoop

Nu wil je natuurlijk wel weten welke films je dan moet zien de aankomende  dagen. Wij hebben er drie voor jou op een rijtje gezet die je niet mag missen. Laat je ons even weten hoe ze waren? Alvast veel kijkplezier!

1. Soof 3

Dat wordt weer heerlijk lachen, gieren en brullen met alweer de derde film van Soof. Toch gaat niet altijd alles over rozen bij deze chaotische alleskunner. Soof lijkt haar leven eindelijk weer op de rit te hebben: haar restaurant gaat goed en de kinderen zijn klaar om het nest te verlaten. Zoals altijd probeert de blondine met haar drukke leven alle ballen tegelijk in de lucht te houden. Dan krijgt ze helaas slecht nieuws terwijl haar dochter Sascha uit het buitenland komt om haar verloofde voor te stellen. Hoe zal dit aflopen?

2. Amsterdam

Alleen al om de geweldige cast is het de moeite waard om deze komische drama Amsterdam in de bioscoop te zien. Zo kunnen we onder andere Robert de Niro, Chris Rock en Taylor Swift op het witte doek bewonderen. De film speelt zich af in de jaren dertig wanneer drie vrienden plotseling te maken krijgen met een schokkend Amerikaans geheim plot. Dat wordt nog spannend!

3. Ticket to paradise

Ga je met een date naar de bioscoop? Dan is deze romantische film zeker een aanrader. Kun je lekker dicht tegen elkaar aankruipen. Onze favoriete acteurs George Clooney en Julia Roberts spelen eindelijk weer samen in de film ticket to paradise. Het gescheiden stel wordt gedwongen om elkaar weer te zien omdat hun dochter gaat trouwen met een zeewier boer in Bali. Ze willen er alles aan doen om dit huwelijk op tijd te stoppen voordat het ja-woord wordt gegeven. Dit brengt hilarische beelden op, maar ook een flinke plot twist.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!