Food & Drinks

Met deze cocktailmachine maak je zelf de allerlekkerste cocktails

cocktailmachine-maak-zelf-cocktails

Kan jij niet zonder je koffiezetapparaat waarmee je met slechts één druk op de kop een lekker bakkie eruit krijgt? Vanaf nu heb jij een ander favoriet apparaat in de keuken. Er bestaat namelijk een cocktailmachine waarmee je zelf de lekkerste cocktails maakt. Die moet je hebben!

Zelf cocktails maken met de Bev van Black & Decker

Ben jij ook zo gek op cocktails? We drinken ze het liefst op een zonnig terrasje, maar ook met dit winterse weer zijn er prima oplossingen zoals bijvoorbeeld de Hot Aperol. Jouw eigen cocktailparty wordt zonder twijfel een dikke vet hit met deze cocktailmachine. De cocktail maker is van Black en Decker die een samenwerking aan is gegaan met het bedrijf Bartesian. Het resultaat van de samenwerking is de Bev geworden; een slimme cocktail machine die volgens ons toch wel uitgeroepen mag worden als gadget van het jaar.

In dit geweldige apparaat is er plek voor vijf verschillende soorten dranken. Deze worden door rietjes uit de flessen gezogen. Ze hoef je het dus niet zoals je vaak ziet ondersteboven worden gehangen. Ook is er plek voor een fles (bruis)water. Jouw favoriete dranken plaats je in de Bev en daarna gaat alles automatisch. Er zijn zelfs pods voor de machine verkrijgbaar die de juiste ingrediënten voor een bepaalde cocktail bevatten. Net zoals bij jouw Nespresso apparaat plaats je die erin. Makkelijker kan niet!

cocktails-maken-cocktailmachine SHOP VOOR 850

Favoriete cocktail in slechts 30 seconden

De voorgemengde pod plaats je in de machine en vervolgens stel je de sterkte van je drankje in. De machine zal dan het drankje opzuigen via de rietjes en dit mixen met ingrediënten uit de pod. Binnen een halve minuut is je cocktail helemaal ready. Geen barman meer nodig want de Bev schenkt het automatisch in jouw glas. Kies uit een mocktail, light, regular en strong. Er zijn maar liefst 40 verschillende varianten te verkrijgen.

Het wordt allemaal nog luxer want de Bev heeft ook een functie waarmee je LED verlichting boven de flessen aan kunt zetten. De zogenoemde ‘party mode’. Perfect voor jouw cocktail party. Koop er nog wat espresso Martini oliebollen bij en jouw 18+ oud en nieuw feestje is er dit jaar eentje om niet meer te vergeten. Goedkoop is deze cocktail maker machine helaas niet, maar dan heb je ook wel wat. Je koopt hem voor 850 euro bij Bol.com. Heb je een grote vriendengroep? Als iedereen een paar tientjes neerlegt heb je hem zo bij elkaar.

cocktail-mix SHOP VOOR 850

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!