comme-ca-pop-up-store-moederdag-cadeau
Beauty

Comme Ça pop-up store: Maak mama blij met een last-minute Moederdag cadeau

Ben jij nog opzoek naar een top cadeau voor jouw lieve mams en is zij gek op beauty producten? Dan hebben wij iets leuks voor haar. Het merk Comme Ça opent voor de tweede keer een pop-up store. Womanly was aanwezig bij de vorige en we keken ons ogen uit. Op 12 en 13 mei slaan het Nederlandse skincare-merk en bloemenwinkel Ivy de handen
ineen. Voor jou dé kans om om je moeder te trakteren op een prachtige bos bloemen én huidverzorgingsproducten van topkwaliteit.

Pop up store Comme Ça

Van Cartier tot Guerlain en van Breitling tot Dior: de bekende bloemenwinkel IVY op het Leidseplein van Jan Dippel Ritzinger staat al sinds 1898 bekend om de super mooie en kleurrijke boeketten.

Niet alleen de cleanser- waar we vorige keer zo enthousiast over waren, wordt in de bloemenwinkel verkocht, maar het volledig assortiment. Jouw mams verwen je met de La vitamine C powder, Le Youth Sérum of de La Prickly Pear Seed Oil van het mooie beauty merk Comme Ça. Aankomende zaterdag en zondag scoor je deze producten voor jouw moeder met een mooi boeket.

Unieke boodschap voor je Moederdag cadeau

Om het nog even wat unieker te maken: op 13 mei van 14.00 tot 17.00 uur voorziet kalligraaf Remke van Letter Junkie je Moederdagcadeau van een speciale boodschap. Dat is nog eens leuk! Zit je met een overvolle agenda, maar wil je jouw moeder toch verrassen? Je kunt de producten ook bestellen via de webshop van Comme Ça.

comme-ca-pop-up-store-moederdag

Over Comme Ça

Charlotte Seijerlin, oprichtster van Comme Ça, lanceerde in 2020 de natuurlijke La Vitamine C Powder, Le Youth Serum en La Prickly Pear Seed Oil. Ze was klaar met alle allergische reacties die ze kreeg van reguliere huidverzorgingsproducten. Charlotte besloot daarom om haar eigen lijn te maken met alleen natuurlijke en plantaardige ingrediënten die je huid voeden en beschermen.

Het zijn niet alleen heerlijke producten, maar de luxe flesjes zien er ook nog eens prachtig uit. Ze staan super mooi op jouw wastafel of nachtkastje. Inmiddels worden de huidige producten van Comme Ça succesvol verkocht in Nederland, België, Frankrijk, Spanje en Duitsland via verschillende retailers.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!