concealer-maybelline-ysl-touch-eclat
Beauty

Deze budget concealer lijkt exact op YSL Touch Éclat, maar is 7x goedkoper

Een goede beauty-look hoeft niet meteen een lege portemonnee te betekenen. Wij speuren dan ook graag het internet af naar beautyproducten die lijken op bekende merken maar dan een stuk goedkoper zijn. Dit keer kwamen we een klassieke concealer tegen die hetzelfde effect geeft als de Touch Éclat versie van Yves Saint Laurent, maar dan voor bijna €30 minder. Hebben! 

YSL Touch Eclat concealer

De Yves Saint Laurent Touch Éclat concealer wordt gezien als één van de meest populaire beautyproducten van dit moment. De concealer wordt niet voor niets door topmodellen en make-up artiesten wereldwijd gebruikt als een must-have om je gezicht een frisse touch-up te geven. De concealer is niet alleen bedoeld om je donkere wallen weg te werken, maar kan ook gebruikt worden om je lippen voller te laten lijken en om onzuiverheden in het gezicht te verbergen.

De wereldberoemde Touch Éclat bevat onder andere Vitamine E en is geschikt voor de gevoelige huid. Het product is in 10 verschillende tinten verkrijgbaar, variërend van de roze ‘Rose Radiance’ tot de lichtbruine ‘Luminous Toffee’ tint. Kenmerkend voor de YSL concealer is dat hij de onzuiverheden en wallen niet alleen verbergt, maar ook zorgt voor een oplichtend effect van de huid.

 

Maybelline Fit Me Concealer

De werking van YSL Touch Éclat klinkt geweldig, maar helaas betaal je voor deze kwaliteit ook het flinke bedrag van 35 euro. Aangezien niet iedereen een flink make-up budget heeft, is een goedkopere variant erg welkom. Die vonden we in de vorm van de Maybelline Fit Me Concealer, die maar liefst 12 ingrediënten deelt met de YSL Touch Éclat versie.

De versie van Maybelline is erg populair op TikTok, omdat hij niet alleen een goede dekking geeft, maar ook omdat hij betaalbaar is. Je shopt hem nu namelijk met 50% korting voor maar 5 euro. Ook deze versie is verkrijgbaar in diverse tinten. De reviewers van de goedkopere variant zijn enthousiast. Zo schrijft iemand op de website van Bol.com: ‘Mijn favoriet, geeft super dekking en blijft mooi zitten.’ Een goede tip dus voor de liefhebbers van beauty producten onder de 5 euro.

ysl-touch-eclat-maybelline-goedkope-variant

SHOP NU VOOR 5,-

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!