Food & Drinks

The Cool Market laat je met deze box thuis eten als in een Sterrenrestaurant

cool-market-thuis-eten-sterren-restaurant

Je kunt natuurlijk maaltijden in de supermarkt halen of iets laten bezorgen via je Thuisbezorgd app, maar vaak zijn dat toch niet echt maaltijden waar je heel blij van wordt. Dus hoe cool is het als je thuis in je vriezer maaltijden hebt liggen die bereid zijn door de beste chefs van Nederland of zelfs door chefs die een Michelin ster hebben? Dat is mogelijk bij The Cool market.

Hoe werkt het?

Op de site van The Cool Market kun je kiezen uit maaltijdboxen of losse maaltijden. Je kiest de dag van bezorgen: maandag, woensdag of vrijdag en je maaltijden worden bezorgd tussen 17.00 en 22.00 uur. Je krijgt keurig het moment door waarop men komt en kunt zelfs chatten. En dan komt er een box binnen met ingevroren maaltijden. Deze kun je dus fijn in je vriezer gooien en met 15 minuten heb je een super maaltijd op tafel. En er is ook keuze voor vegetarisch.

Er zijn 2 sterrenrestaurants die maaltijden leveren: De Treeswijkhoeve en Restaurant Smink. Daarnaast Restaurant Belcampo voor Italiaans, India Palce voor Indiaas, BaiYok voor Thais, Toko Bopp, Valuas en MaggieJiaozi voor dumplings en dan kun je ook nog brood van het Vlaamsch Broodhuys bestellen, ijs van Professor Grunschnabel en Vondelkoeken. Keuze genoeg dus.

the-cool-market-maaltijden

Hoe smaakte het?

Wij testen een maaltijdbox  van the Cool Market waar een mix in zat van Indiaas, Thais, Indonesisch en Italiaans. Verder een soep, croissants en een Vondelkoek. Alles tegelijk testen was wat lastig, dus maakten we een proeverij van de Oosterse keuken. We startten met heerlijke vegetarische loempia’s, die je in de Airfryer of de oven kunt warmen. Daarna een Thaise curry, die lekker pittig was en een Indiase Paneer met spinazie. En als toetje aten we de koek.

We smulden echt van alle maaltijden, die voor 1 of 2 personen zijn. Er zat een duidelijke beschrijving bij en een QR code op iedere maaltijd waar je informatie vindt over het restaurant, wat er in de maaltijd zit en hoe je het moet bereiden. Ook wat je er het beste bij kunt drinken. We hebben dus nog wat in onze vriezer om te testen. Daar kijken we nu al naar uit. Een echte aanrader dus. En niet onbelangrijk, zeker niet te duur voor de kwaliteit die je krijgt.

starter-box-de-vegetarische-cool-market