Style

Crocs komt met geniale laarzen die iedereen wil hebben

crocs laarzen uitbrengen

Crocs: Je houdt ervan of je vindt het echt verschrikkelijk. Een middenweg bestaat simpelweg niet. Toch gaan ze als warme broodjes over de toonbank. Wist je dat er zelfs Crocs ondergoed bestaat? Wellicht zijn de schoenen zo populair omdat ze heel comfortabel zijn. Echter is de standaard variant niet heel handig voor de herfst, maar daar heeft Crocs iets op gevonden. Het merk heeft nu namelijk nieuwe laarzen gelanceerd: de Classic Crush Boot. 

De Crocs Classic Crush laarzen

De laarzen zien er eigenlijk precies zo uit hoe je ze zou verwachten. Met de typische neus en het waterdichte materiaal herkennen we de style van het modemerk helemaal terug in de laars. Aan de voorkant heeft de laars van de voet geen open gaatjes, waardoor we perfect zijn om in de herfst mee door het bos te lopen.

Zelf noemt het merk deze laars de ‘it’ boot die dus perfect is voor de regenachtige dagen, maar ook bij andere gelegenheden kan worden gedragen. Bovenaan de laars zitten wel openingen, hier kun je de welbekende Jibbitz Charms (die leuke accessoires) aan toevoegen om de laarzen weer helemaal op te fleuren. Ze zijn in vijf verschillende kleuren verkrijgbaar: zwart, beige, roze, groen en geel.

@bobbiranii The cutest n so comfy😍 croc girl forever #crocs #crocsgang #winterfashion #boots #fashion #newshoes #shoeinspo #fashioninspo #fyp #foryoupage @crocs ♬ super freaky girl x luxurious – xxtristanxo


roze-classic-crush-boot-crocs

classic-crush-boot-crocs

 

Balenciaga en Crocs

Zo op het eerste gezicht lijken de Crush Boots op de goedlopende Banciaga X Crocs. Opmerkelijk verschil hiervan is de prijs. Terwijl je voor de Balenciaga’s als snel zo’n 650 afrekent, kosten de Crocs Crush je maar 70 euro. Een koopje dus als je de twee met elkaar vergelijkt! Het was trouwens niet de eerste samenwerking tussen de twee modemerken.

Zo brachten ze eerder met elkaar een dure designer tas uit: namelijk deTote Bag voor een kleine duizend euro. Slik! Zoals we van het kleurrijke Crocs gewend zijn kan je die krijgen in een felgroene kleur en in Barbie-roze. Moet je wel geluk hebben dat niet regent want in deze open tas kan je geen kostbare spullen in doen. Wel weer handig als je vergeten bent je waterflesje dicht te draaien, dan kan het zo door de gaatjes eruit stromen.

crocs-balenciaga-tas

balenciagaxcrocs