crocs-ondergoed-mannen
Style

Cadeau inspiratie: jouw man kan nu shinen in Crocs ondergoed

Loopt je vriend of man de hele godganse dag met Crocs aan zijn voeten? Dan hebben we goed nieuws hem (en misschien voor jou wel wat minder). Jouw manlief kan nu namelijk ook crocs aan zijn billen dragen. Je zou bijna denken dat het een grap is, maar er bestaat echt Crocs ondergoed voor mannen

Crocs nog nooit zo populair

We kunnen ons zo voorstellen dat je misschien wel helemaal niet blij ben met dit nieuws en je mannetje liever in een ‘degelijke boxershort’ ziet lopen. Crocs staan er nou namelijk niet om bekend dat ze heel stijlvol zijn. Toch waren ze in de corona periode nog nooit zo populair geweest. Beroemdheden als Justin Bieber en Post Malone maken er geen geheim van dat ze dol zijn op deze schoenen. Justin Bieber heeft zelfs eigen Crocs uitgebracht: de Justin Bieber Crocs.

De reden waarom deze ‘lelijke schoenen’ toch zo goed zijn verkocht ondanks dat we ze lelijk vinden? Sinds de corona crisis gaan we massaal voor comfortabele outfits. Qua schoenen kom je dan al snel uit op Crocs. Plak er wat steentjes op en je hebt al snel een mooi exemplaar wat helemaal past bij jouw chique outfit. Toch betwijfelen we of ondergoed van Crocs nou ook zo lekker zit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Queen B (@_creamcollection)

Crocs ondergoed voor mannen

YouTuber Matt Benedetto van het Youtube-kanaal Unnecessary Inventions had het nogal bijzondere idee om Crocs ondergoed uit te vinden. Achja, je moet toch wat met je tijd. Matt staat bekend om zijn nutteloze uitvindingen- vandaar ook de naam Unnecessary Inventions. Zo heeft hij bijvoorbeeld ook een rugtas ontworpen in de vorm van een baguette waar je jouw stokbroodje perfect in kan bewaren (je zal het maar nodig hebben).matt-Unnecessary Inventions-crocs-ondergoed

Gator Briefs-collectie

Matt noemt zijn ‘nutteloze uitvinding’ de Gator Briefs-collectie. De ontwerper zelf zegt over deze collectie: ‘Dit stijlvolle ondergoed is uitgerust met al je favoriete accessoires. Het heeft een sportband, ademende gaten en geribbelde accenten’. Je zou denken dat dit een complete flop is en alleen Matt de slip zal dragen. Toch bleek deze rubberen onderbroek erg geliefd te zijn. We zien hem nu niet staan op de Unnecessary website van Matt, maar ongetwijfeld komt hij weer terug.

crocs-onderbroek

 

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!