Media & Entertainment

Dit is Daniel: de mega knappe broer van Sylvie Meis

daniel-meis-broer-sylvie-meis

Sylvie Meis kennen we natuurlijk allemaal. Zelfs in Duitsland is ze mega bekend. We hoeven niet te twijfelen dat schoonheid in de familie zit, want haar broer mag er ook zeker wezen! Daniel Meis heeft een compleet ander leven dan zijn zus en staat eigenlijk nooit in de spotlights. Wij vonden dat deze knappe verschijning nu wel even in het zonnetje gezet mag worden. 

Broer Sylvie Meis niet graag in schijnwerpers

Voor veel mensen zal het een vraag zijn hoe de broer van Sylvie Meis eruit ziet. We hebben het over de 46-jarige man genaamd Daniel Meis. In tegenstelling tot zijn jongere zusje zoekt hij niet graag zelfs de spotlights op. Hun levens verschillen daarin enorm.

Daniel is werkzaam in de communicatie en bevindt zich ook in de politiek. Hij werkt voor de VVD in de gemeente Amsterdam. Sylvies broer is al jaren gelukkig in de liefde en getrouwd met Marcel, Chief Operating Officer bij CMS Nederland. In tegenstelling tot zijn zusje woont hij wel gewoon in ons kikkerlandje.

sylvie-meis-broer

Goede band tussen zus en broer

Sylvie Meis en haar broer hebben ontzettend veel liefde voor elkaar. Hun goede band is ook wel te zien aan haar foto’s en teksten die ze regelmatig op Instagram plaatst. Elke verjaardag zet ze haar broer sowieso even ‘in de spotlight’ op haar eigen Instagram met zo’n 1,4 miljoen volgers.

Gisteren was het weer feest voor Daniel en blies hij 46 kaarsjes uit. Zie hieronder ook de lieve foto met hun samen. Daniel is ook vol lof over zijn zus. “We kunnen urenlang praten. Het wordt nooit saai en we hebben altijd wat te lachen”, vertelt hij aan de Duitse Bild. Wat fijn als je zo’n goede relatie met je zus hebt!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Familie woont verspreid in het land

Net als Sylvies man Niclas Castello en zoonlief Damian is broer Daniel één van de belangrijkste personen in haar leven. Helaas kan ze haar mannen en ouders niet dagelijks zien. De presentatrice heeft haar huis staan in Duitsland. Haar ouders wonen in België, haar broer leeft in Amsterdam en Sylvies kind in Denenmarken. Ook is ze niet dagelijks bij haar manlief die in Zwitserland woont. Het voordeel is dan wel weer dat ze altijd een vakantie-adresje heeft.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!