harrie-dekhengst-daten-op-het-kamp-vroeger
Media & Entertainment

Daten op het Kamp: zo zag ‘Harrie de dekhengst’ er vroeger uit

We konden de afgelopen tijd eigenlijk niet om Harrie de dekhengst heen. Na een wekenlange zoektocht naar de liefde, was vorige week de finale van Daten op het Kamp: Harrie zoekt een vrouw.  De ware liefde heeft deze ‘hottie’ uiteindelijk gevonden op het woonwagenkamp. Harrie was niet altijd zo’n stoere vent. Kleine Harrie herken je namelijk niet meer terug op de foto’s van vroeger.

Daten op het kamp

Heb je ook zo genoten van Harrie zijn show? Maar liefst zestien dames hunkerden naar een beetje liefde van deze Ex on the Beach-ster. Op het laatst waren er nog drie prachtige dames in de strijd om het hart van de casanova te veroveren.

Als je date op het kamp, date je ook gelijk met het hele kamp. De complete familie van Harrie was dan ook van de partij: van zijn oma, tot aan zijn zus, moeder en vader. Toch wel handig; weet je meteen wat je familie van jouw flirt vindt. Een zoektocht naar ware liefde voor iemand met de bijnaam ‘dekhengst’ klinkt natuurlijk een beetje ongeloofwaardig. Toch was deze influencer, DJ en ondernemer serieus aan dit avontuur begonnen. Hij heeft er zelfs een ‘vrouwtje’ aan over gehouden.

Laatste aflevering op Discovery+

Onlangs verscheen de laatste aflevering van Daten op het Kamp: Harrie zoekt een vrouw op Discovery+, waarin Harrie zijn definitieve keuze heeft gemaakt. Let op: ‘spoiler alert’. Stop hier met lezen als je de uitzending nog niet hebt gezien. Hij was namelijk spraakmakend en zeker de moeite waard om te kijken.

We konden er een zak goud op wedden dat de dekhengst voor Grace zou gaan. Harrie liet namelijk weten dat hij een speciale aantrekkingskracht voor haar voelt en was non-stop bij de blondine. Toch zorgde de kamper voor een complete plottwist toen hij uiteindelijk voor Rilana koos.

rilana-harrie-daten-op-het-kamp

Zo zag Harrie Snijders er vroeger uit

In onderstaand fragment van Daten op het Kamp: Harrie zoekt een vrouw kun je zien dat Grace zich afvroeg hoe de hunk er vroeger uitzag. Zijn trotse moeder antwoordde dat hij ”zo lief” was en glunderde helemaal van trots.

Harrie liet vervolgens een foto op zijn telefoon zien van hem als een jong ventje. Grace noemde de foto ”schattig” en Harrie is volgens haar in ieder geval “goed opgedroogd”. Wij vinden de foto ook mega schattig met het kleine brilletje, maar zijn toch ook blij met zijn looks van nu.

harrie-dekhengst-vroeger

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!