inner-circle-dating
Life & Health

5 manieren waarop datingapps ervoor zorgen dat je single blijft (en hoe je daar verandering in brengt)

Trage antwoorden, nietszeggende berichtjes en matches die al voor de eerste date mislukken. Dating in 2022 is zwaar. Maar maak je geen zorgen, het ligt niet aan jou. Je datingapp is de reden dat je nog single bent. Wij leggen je uit hoe dat komt.

1. Je wordt gedwongen om door alle profielen te swipen

Voor je het weet, heb je een match met elke beschikbare vrijgezel in een radius van 10 kilometer. Je hebt het gevoel dat je dezelfde gezichten al duizend keer hebt gezien en dezelfde ‘grappige’ bio’s hebt gelezen. Het is tijd voor een frisse wind door je datingpool.

En dat is waar Inner Circle om de hoek komt kijken. Deze app wil dat je in het echt mensen gaat ontmoeten, en doet er alles aan om dat snel voor elkaar te krijgen. Het idee is dat je de app gebruikt om mensen te ontmoeten die je anders niet zou tegenkomen. En zodra je een match hebt, is het doel om elkaar zo snel mogelijk offline te ontmoeten.

datingapp-inner-circle

2. Het algoritme werkt niet mee

Ooit bij iemand uiteindelijk maar naar rechts geswiped, alleen maar omdat je de 30 profielen daarvoor naar links hebt gewsipet? Heel herkenbaar en irritant. Het algoritme doet de liefde vaak niet goed.

3. Nepprofielen overal waar je kijkt

Het is moeilijk in te schatten wanneer je echt contact met iemand hebt of wanneer je slachtoffer bent geworden van een catfish of scammer. Dat is wat Inner Circle zo goed maakt. In tegenstelling tot andere apps, heeft het een team dat elk nieuwe lid op de app handmatig controleert. Dus jij kan op een ontspannen manier genieten van daten, wetende dat je match een ambitieuze vrijgezel is die daten serieus neemt.

4. Je vindt nooit iemand waarmee je die ‘klik’ hebt

Een match zou niet moeten uitdoven voordat het leidt tot een date. En op Inner Circle hoeft dat ook niet. Er is een speciale plek op je profiel waar je je favoriete plekken en eerste date-ideeën kwijt kunt. Dus of het nu gaat om het drinken van een biertje in het park, een romantisch diner of een wandeling door de stad, laat het potentiële dates weten. Als mensen weten wat je graag doet, is de kans groter dat ze je mee uit vragen.

5. De meeste apps houden je te lang online

Aan het eind van de dag kunnen typische datingapps je een behoorlijk leeg gevoel geven. Als je het swipe-leven even achter je wil laten, probeer dan eens een van de toffe singles-evenementen van Inner Circle. We hebben het over rooftop cocktails, sprankelende strandfeesten en flirterige spelletjesavonden – allemaal exclusief voor singles. Op deze evenementen heb je een vrijbrief om te flirten met wie je maar wil.

Als je je relatiestatus wil veranderen, dump dan alle andere datingapps en geef Inner Circle een kans. Schrijf je hier gratis in.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!