nieuw-seizoen-B&B-vol-liefde
Media & Entertainment

Op deze datum start weer een nieuw seizoen B&B Vol Liefde

We zijn nog maar net bijgekomen van het tweede seizoen als RTL vandaag aangekondigd dat er binnenkort een nieuw reeks B&B Vol Liefde start. Wat een heerlijk nieuws! Kunnen we eindelijk weer lekker genieten van zoetsappige verhalen op de bank met een kleedje nu het steeds kouder wordt. Wij kunnen in ieder geval niet wachten.  

Programma B&B Vol Liefde

Al 2 seizoenen lang konden we smullen van het Nederlandse televisieprogramma waarin bed and breakfast eigenaren opzoek gingen naar de liefde. Een paar B&B bezitter doen dit jaar ook weer een oproep waarbij mensen zich kunnen opgeven en worden uitgekozen door de eigenaren zelf. Droom jij er altijd al van om in het buitenland te wonen? Zorg dan dat je geen aflevering van het nieuwe seizoen mist. Wie weet zie je wel de B&B-eigenaar van je dromen voorbij komen.

Het eerste seizoen heeft helaas geen blijvende koppels opgeleverd. Het tweede seizoen had meer succes: B&B-eigenaar Hans en Petra zijn bijvoorbeeld nog steeds bij elkaar. Ook Martijn en Fenna zijn happy in love. Fenna woont nog niet samen met Martijn, maar is wel gemigreerd naar het zonnige Portugal. Het derde succeskoppel Astrid en Harman zijn ook helemaal hotedebotel op elkaar en wonen volgens RTL Boulevard inmiddels in St.Michael im Lungua.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door B&B VOL LIEFDE (@bbvolliefde)

B&B Vol Liefde: de aftrap

RTL Boulevard maakte zojuist bekend dat de aftrap van B&B Vol Liefde op 27 december te zien is. Eerst dus nog even genieten van de kerstdagen om vervolgens daarna heerlijk voor de tv met je favo serie uit te buiken.

Wij zijn razend benieuwd wie de nieuwe deelnemers dit seizoen zullen zijn. Aan de reacties te lezen op RTL Boulevard kunnen meerdere kijkers niet wachten op de nieuwe afleveringen.

B&B-vol-liefde-de-aftrap

 

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!