Life & Health

Dave Roelvink compleet nieuw pad ingeslagen: ‘Zweef Roelvink’

dave-roelvink-zweverig-spiritueel

We kennen Dave Roelvink vooral als stoere en nuchtere jongen. De dj, model en mediapersoonlijkheid kreeg naamsbekendheid als zoon van Dries Roelvink. Inmiddels is hij niet meer weg te denken uit de media en entertainmentwereld met verschillende programma’s zoals De Roelvinkjes, Expeditie Robinson en Special Forces VIP. De ‘zoon van’ lijkt nu zijn wilde haren kwijt te zijn geraakt nu hij schijnbaar spiritualiteit en innerlijke rust opzoekt. 

Heeft Dave Roelvink rust gevonden?

Jarenlang reed hij de ene na de andere auto in de prak en werd hij op de A10 klemgereden door de politie. Ook werd hij eerder in verband met een juwelendiefstal en raakte hij verwikkeld in een seksschandaal. Het lijkt er nu op dat Dave zijn innerlijke rust heeft gevonden en zich richt op de spirituele kant. Juice Koningin Yvonne Coldeweijer moest vooral lachen om de nieuwe wending van Dave.

Zo schreef ze ”Zweef Roelvink”. Toch zijn er ook critici die vinden dat Dave zich nu schuldig maakt aan culturele toe-eigening. Een volger van Yvonne schreef namelijk in een privébericht naar haar: ”Dit is nou cultural appropriation’. Een witte man die van indianen steelt”. Patty Brard vindt deze stijl juist weer heel Spaans overkomen. “Helemaal Ibiza, toen je bij ons logeerde! 😂😂”, reageert ze. Ach ja, het is maar net hoe je het bekijkt.

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dave Roelvink (@daveroelvink)

Zweef Dave met de handpan

We willen natuurlijk allemaal een gezellig, sfeervol balkonnetje om heerlijk op te chillen. Dave Roelvink heeft en soort van indianenfeestje gemaakt van zijn dakterras. Op het filmpje zien we Dave trommelend op een handpan naast een totempaal. Nu denk je vast handpan, wat is dat dat? Dit vrij onbekende instrument van zo’n 20 jaar oud. komt oorspronkelijk uit Zwitserland en is gebaseerd op de steeldrum.

We zouden het ook geloven als dit stekje in Ibiza, Bali of India stond. Toch zien we aan de fietsen en omgeving achter hem dat hij gewoon in ons eigen landje is. Met alle avontuurtjes van Dave lijkt hij toch wel een ander persoon te zijn. Toen het leven Dave Roelvink in het teken stond van drank en cocaïne, stortte hij volledig in. Hij heeft zich daarna laten opnemen in een rehab en hij voelt zich helemaal herboren. Dat kunnen we wel zien in het filmpje!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dave Roelvink (@daveroelvink)

Nieuwe vaste hobby?

Toch kijken de fans wel een beetje raar op van zijn nieuwe hobby. Namelijk niet iets wat je bij hem verwacht. Dave Roelvink draagt daarbij ook redelijke zweverige kleding. Ook Dave’s broer is verrast. “Nu is die helemaal doorgedraaid”, zegt Donny. Wij hopen dat het deze nieuwe goeroe vooral veel ontspanning en plezier geeft na een heftige tijd. Dat kan hij zeker wel gebruiken!

Dave-Roelvink