laury-married-at-first-sight
Foto: Andy Tan
Media & Entertainment

Dit zijn de 7 nieuwe deelneemsters van Married at First Sight-Match or Mistake

Het is nog eventjes wachten, maar vanaf 22 augustus kunnen we ons weer vermaken met een gloednieuw seizoen van Married at First Sight- Match or Mistake. Het is je vast al opgevallen dat de titel van het programma iets anders is dan de vorige jaren. In deze speciale Videoland-editie is gekeken naar het format uit Engeland en Australië. De groepsdynamiek is dit jaar erg belangrijk en de stellen wonen samen in een appartementencomplex. 

Deelneemsters Married at First Sight

Heb je weleens Married at First Sight Australia gezien? Deze variant bevat toch nog even net wat meer drama en ‘juice’ dan onze vertrouwde Nederlandse versie. Zou het komen doordat Nederlands veel nuchterder zijn of omdat het format heel anders is? We hopen natuurlijk dat alle stellen aan het eind van het seizoen nog gelukkig getrouwd met elkaar zijn, maar toch is wat spanning tussendoor ook heerlijk om te zien.

Ondanks dat niet alle stellen van de afgelopen seizoenen Married at First Sight Nederland nog bij elkaar zijn, blijven wij toch met volle moed in het concept en de wetenschap geloven. Wij zijn erg benieuwd naar de nieuwe kandidaten van het spraakmakende programma en hebben de 7 vrouwelijke deelneemsters voor je uitgelicht. Bekijk nu alvast de onderstaande Teaser van Videoland.

1. Laury, 30 jaar

Deze lieve en zorgzame dame uit Den Bosch let ontzettend goed op haar voeding en sport ontzettend veel. Dat is ook wel te zien aan haar prachtige figuur. Als yoga- en ademdocent weet ze de rust goed te bewaren. Zullen we dit ook terugzien in Married at First Sight? Laury wilt graag een lieve man die weet wat hij wilt in het leven.

laury-married-at-first-sight
Foto: Andy Tan

2. Evelien, 32 jaar

Evelien uit Heemskerk is enthousiaste en spontane vrouw. Ze is mega positief ingesteld en wilt overal het beste van maken. Daar houden wij van! Niet denken in problemen, maar in oplossingen; dat is haar levensmotto. Evelien is op zoek naar een man waarmee ze vooral kan lachen, en niet te oppervlakkig is. Diepgang in een relatie vindt ze erg belangrijk.

Evelien-Married-at-first-sight
Foto: Andy Tan

3. Anita, 28 jaar

De prachtige Anita is sportief en avontuurlijk. Net als haar medekandidaat Evelien staat ze positief in het leven. Je kunt deze Assenaar vinden op gezellig terrasjes en barretjes, want ze houdt van borrelen en gezelligheid. Een man met humor vindt Anita erg belangrijk. Daarnaast moet hij ook haar beste vriend zijn en geen mopperkont. Eigenlijk gewoon lekker positief zoals zij zelf ook is.

anita-married-at-first-sight
Foto: Andy Tan

4. Deveny, 26 jaar

De jongste vrouwelijke Married at First Sight deelneemster dit jaar is de 26-jarige Deveny uit Almere. Ze is intelligent en temperamentvol. Met de laatste eigenschap zijn we vooral benieuwd hoe dit zal matchen met haar partner. De jonge dame houdt voor de rest van shoppen en uiteten (wie niet!?). Daarnaast vindt ze het ook heerlijk om te reizen. Hij moet vooral toekomstgericht zijn en dus zeker geen last hebben van bindingsangst.

eveny-married-at-first-sight
Foto: Andy Tan

5. Kendall, 32 jaar

Deze Rotterdammer is vooral eerlijk en zelfstandig. Wist je dat je veel mannen het aantrekkelijk vinden als een vrouw zelfstandig is volgens de website trouwen.nl? Dat kan dus nog weleens een voordeel zijn. Arrogante mannen mogen een stapje achteruit doen bij Kendall. Een lieve, respectvolle man is waar deze kandidaat vooral naar opzoek is.

Kendall-married-at-first-sight
Foto: Andy Tan

6. Yvette, 41 jaar

De uitgesproken Yvette is met haar 41 jaar momenteel de oudste vrouwelijkste deelneemster van dit seizoen. Deze prachtige dame heeft het mega druk met haar eigen succesvolle bedrijf, maar mist toch wel een gezellig, lieve en vrolijke partner aan haar zij. De Arnhemse vindt het belangrijk dat haar toekomstige man net als haar ambitieus is en van elke dag iets moois maakt.

Yvette-married-at-first-sight
Foto: Andy Tan

7. Roxy, 29 jaar

De gezellige Roxy uit Geldrop houdt van plezier maken met haar vriendinnen. Ze is vaak te spotten in een gezellig cafeetje of restaurantje met een lekker hapje of drankje. Voor Roxy is het cruciaal dat haar man haar steunt waar nodig is en ook haar ook aanvult. Ze vindt het daarnaast ook belangrijk dat hij betrouwbaar is en het initiatief neemt.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!

Roxy-married-at-first-sight
Foto: Andy Tan