Media & Entertainment

Deze bekende artiest geeft een intiem concert – en jij kunt er gratis bij zijn

jim beam diggy dex welcome sessions
Foto: Jim Beam Welcome Sessions

Droom jij er wel eens van om je favoriete artiest van zo dichtbij te zien optreden, dat je hem bijna kunt aanraken? De Jim Beam Welcome Sessions maken deze droom werkelijkheid. Na een succesvolle eerste editie komen ze dit jaar terug met niemand minder dan de bekende Nederlandse songwriter en rapper Diggy Dex. En wie weet ben jij binnenkort te gast bij dit speciale, intieme concert, helemaal gratis! 

Jim Beam organiseert unieke muziekervaring

Het is een situatie die alleen in je dromen voorkomt: jouw favoriete artiest staat op slechts een paar meter afstand, en hij kijkt je tijdens het zingen van je favoriete nummer recht in de ogen aan. Samen met een klein groepje fans genieten jullie van het intieme concert. Dichterbij je favoriete artiest zul je nooit komen. Zo’n bijzondere muziekervaring kom je maar zelden tegen, en dat is precies waarom het Amerikaanse bourbonmerk Jim Beam de Jim Beam Welcome sessions in het leven heeft geroepen.

Jim Beam gelooft in de verbindende kracht van muziek. Bekende artiesten nodigen hun fans uit om terug te keren naar hun creatieve broedplaatsen, de plek waar hun succes begon. Na het grote succes van de eerste Jim Beam Welcome Sessions in Nederland met Rondé in 2022, keert het merk terug in de Q-Factory in Amsterdam met de bekende songwriter en rapper Diggy Dex.

jimmy-beam-diggy-dex

Oog in oog met je favoriete artiest

Want zeg nou zelf: wat is er nou beter dan oog in oog staan met je favoriete artiest, en hem als klap op de vuurpijl na het concert de hemd van het lijf kunnen vragen onder het genot van een borrel? Deze once in a lifetime experience wordt op 20 september werkelijkheid voor een select groepje fans. Wil jij erbij zijn? Lees dan verder hoe je kans maakt op twee gratis kaarten voor het concert en de meet & greet.

jim-beam-diggy-dex

Win gratis kaarten voor intiem concert Diggy Dex op 20 september

Diggy Dex brak in 2010 door bij het grote publiek met het liedje ‘Slaap lekker (fantastig toch)’ met Eva de Roovere. Inmiddels bracht de artiest acht albums uit en is hij een veelgevraagde songwriter. Aan het begin van zijn carrière spendeerde Diggy Dex vele dagen in de studio’s van Q-Factory. Daarom vindt hij het extra bijzonder om zijn fans uit te nodigen voor een uniek concert op dezelfde locatie. Diggy zegt zelf: ‘We kijken er heel erg naar uit om in deze intieme setting voor onze grootste fans te spelen. De interactie met het publiek is te gek, omdat je echt het gevoel hebt tussen de mensen te staan.’

Ben jij een grote fan van Diggy Dex en wil jij zijn unieke concert op 20 september graag bijwonen? Meld je dan aan op www.jimbeam-welcomesessions.nl. Bereid je verkooppraatje alvast goed voor: degenen die de organisatie weten te overtuigen van waarom zij de grootste fans zijn, maken kans op twee tickets én een meet & greet. Wees er dus snel bij en wie weet sta jij straks oog in oog met je favoriete artiest op 20 september in Amsterdam.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by diggydexofficial (@diggydexofficial)