Beauty

Musthave: er is nu een goedkope variant van de Dior Lip Oil

lipgloss dupe dior

We zijn allemaal dol op betaalbare beauty-producten. Het is namelijk erg jammer dat veel hoger kwaliteit merken extreem duur zijn. Gelukkig zijn er dupes in het leven gebracht. Dit zijn producten met ongeveer hetzelfde effect hebben, maar dan een betaalbare variant zijn van het bekende merk. Via TikTok komen de dupe trends vaak naar boven en vandaag hebben we een hele leuke voor jou gespot. Dit is namelijk een betaalbare variant van de Dior Lip Oil. Dit soort tips moeten we natuurlijk met jullie delen. 

Dior Oil Dupe voor de lippen

Alle vrouwen kennen dit product: de Dior Lip Glow Oil. Deze heerlijke gloss is razend populair vanwege de prachtige kleur en de perfecte formule. Daarnaast ruikt deze Dior Lip Oil ook nog eens erg lekker. Wat minder fijn is? De hoge prijs van €39. Uiteraard verwennen we onszelf af en toe met dit soort producten, maar goedkopere varianten zijn altijd welkom. Op TikTok zijn we nu op de Catrice Glossy Lip oil gestuit. Deze past perfect in het rijtje met de betaalbare Lidl creme.

De virale lipgloss van Catrice heeft letterlijk hetzelfde effect als het dure Dior. De geur, de kleur en de formule lijken enorm op de bekende gloss. De olie heeft wel een iets dunner kwastje, maar zoals je op de filmpjes ziet werkt het alsnog erg fijn. Het gaat om deze lipgloss:

lipgloss-catrice-dior-dupe

Beste dupe ooit?

In de reacties op filmpjes van beauty bloggers lezen we dat deze Glossy Lip Oil zwaarder aanvoelt op de lippen, maar alsnog de beste dupe wordt genoemd. Er zijn nauwelijks verschillen tussen de twee varianten te bekennen. Wat wel leuker is? De zeer aantrekkelijke prijs. Dit product kan wat ons betreft zeker niet ontbreken in het lijstje met make-up trends.

Deze dupe van Catrice kost namelijk slechts €3,99 bij de Kruidvat. Let wel op, ze zijn uiteraard altijd snel uitverkocht. Trek dus een sprintje naar de winkel en shine met deze heerlijke Dior Dupe.