Media & Entertainment

Douwe Bob niet 100% gelukkig met cover Men’s Health

douwe-bob-cover-mens-health
Foto: @douwebob

We weten allemaal dat het leven niet over rozen gaat als je op de cover wil staan van de Men’s Health. Vreten en chillen zit er dan even niet voor je bij. Het is vooral hard werken en letten op je eten om die befaamde sixpack naar voren te krijgen. We waren al zeer content met een ontblote Kaj Gorgels op de voorkant van het blad, maar je hoort ons ook zeker niet klagen nu Douwe Bob zijn blote bast aan ons showt. Toch is de BN-er zelf niet helemaal tevreden met het resultaat.

Douwe Bob op Cover van de Men’s Health

De zanger heeft voor de nieuwe Men’s Health flink wat zweetdruppels in de sportschool achtergelaten. Na zo’n drie maanden trainen en gezond eten heeft hij hét Men’s Health lijf waar we stiekem toch wel graag naar kijken. Voor de cover van het blad heeft hij zijn shirt uitgetrokken er staat te poseren met een trotse blik. Althans, zo vonden wij het overkomen. Douwe Bob is er nog een beetje ‘magertjes’ over.

“Er had misschien een procent of 2 minder vet nog…”, klaagt hij tegen Jamie Trenité die een item aan het opnemen was voor RTL Boulevard. Toch zien we wel een grote lach als hij voor de eerste keer het blad in handen krijgt. Wij zouden in ieder geval een moord doen voor zo’n lichaam. Van die indrukwekkende tatoeages kunnen we ons ogen ook niet vanaf houden.

Douwe Bob krijgt eigen documentaire

De beste man heeft zeker niet stilgezeten de afgelopen tijd. Hij kreeg in een korte periode drie baby’s bij verschillende vrouwen. Een beetje BN-er heeft tegenwoordig zijn eigen documentaire. Zo konden we laatst nog die van André Hazes bewonderen. Douwe Bob mag daarbij natuurlijk niet achterblijven en laat ons ook een kijkje in zijn leven zien. Producent BlazHoffski is er druk mee bezig, want de opnames zijn al in volle gang. Binnenkort gaat hij trouwen met zijn grote liefde Anouk. Ook dit prachtige moment zal waarschijnlijk in de docu te zien zijn.

Kan je nou echt geen genoeg krijgen van onze Douwe? Dan mag je het luxe bootfeestje in Amsterdam van hem zeker niet missen. Het wordt een avond waar eten, drinken, gezelligheid en vooral muziek centraal staat. De muziek wordt elke rondvaart verzorgd door een variatie aan artiesten, samengesteld door Douwe Bob en Martijn Roos. De rondvaartboot maakt vanaf 24 februari elke vrijdag en zaterdag een tour door de Amsterdamse Grachten, in ieder geval drie maanden lang.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!