douwe bob muzikale rondvaart amsterdam
Media & Entertainment

Douwe Bob organiseert luxe muzikaal bootfeestje in Amsterdam

De laatste tijd is Douwe Bob vooral in het nieuws door zijn bijzondere plotselinge verwekking van maar liefst 3 baby’s in een paar weken tijd. Oke, het is minder erg dan in één keer een achtling krijgen, maar opmerkelijk blijft het wel. Toch moeten we door alle baby-heisa niet vergeten dat Douwe Bob een ontzettend goede zanger is. En dat gaat hij in februari nog maar eens bewijzen op zijn eigen rondvaartboot in Amsterdam. 

Bob’s Boat Bash op de boot

Op de boot van Douwe Bob is het altijd feest. Hij stelde namelijk samen met Martijn Roos, programmeur van Club Dauphine en ondernemer Mike Blankensteijn een avond samen waar eten, drinken, gezelligheid en vooral muziek centraal staat. De muziek wordt elke rondvaart verzorgd door een variatie aan artiesten, samengesteld door Douwe Bob en Martijn Roos.

Een gezellige boel wordt het sowieso wel. De rondvaartboot maakt vanaf 24 februari elke vrijdag en zaterdag een tour door de Amsterdamse Grachten, in ieder geval drie maanden lang. Tijdens het concert krijg je een luxe driegangendiner en natuurlijk veel goede borrels. Pas als je op de boot aankomt, hoor je welke muzikant die avond voor je zal optreden.

douwe-bob-rondvaart-livemuziek

De vier grote passies van Douwe Bob

Op de boot zie je dus niet alleen maar optredens van the man himself. Maar niet getreurd: Douwe Bob zal zeker ook zelf op de boot aanwezig zijn. Het Bob’s Boat Bash project is zijn grote passie, zegt hij zelf op de website: ‘Dit is een avond waarbij ik mijn vier grote passies met jullie deel: muziek, eten, drinken en Amsterdam. Wat is er nu beter dan dit alles, op de wateren waar ik zo van houd?’

De rondvaart met live-muziek en driegangendiner duurt van 17.00 tot 19.30. Een ticket kost €99, en daarvoor ontvang je de hele avond livemuziek van drie verschillende artiesten en een driegangendiner. De drankjes koop je er zelf los bij. Reserveren voor de rondvaart kan op de website van Bob’s Boat Bash. Wees er snel bij, want wij hebben zo’n vermoeden dat de tickets voor deze rock and roll dinnershow snel uitverkocht gaan zijn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bob’s Boat Bash (@bobsboatbash)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!