drank-kerstballen-kerstboom
Foto: lakesdistillery.com
Food & Drinks

Met deze drank kerstballen maak je jouw kerstboom 18+

Vroeger werden we heel gelukkig van een simpele gouden, rode of zilveren kerstbal. Tegenwoordig moet er toch heel wat meer gebeuren voordat ons hart een sprongetje maakt bij het zien van een bijzondere kerstbal. Niet is namelijk te gek en alles is verkrijgbaar. Wist je bijvoorbeeld dat jouw favoriete snacks alsbol.com-drank-kerstballen kerstbal bestaat? Dat is mooi nieuws he? Nu hebben wij nog beter bericht voor je, want er zijn namelijk kerstballen op de markt die je kunt vullen met drank. Deze kerst wordt pas echt gezellig!

Kerstballen die je met drank kan vullen

De kerstdagen komen steeds dichterbij. Het wordt nu echt serieus aftellen! Met een adventskalender is dat natuurlijk heel gezellig, maar wel een beetje standaard. Wat dacht je ervan om tussen de kerstmarkten door de dagen naar kerst af te tellen met een paar kerstballen? En dan hebben we het niet zomaar over een paar ballen. Nee, deze pareltjes zijn gevuld met jouw favoriete drankje.

Koop dus eerst een spotgoedkope kerstboom van de Action en maak hem daarna helemaal af als drank kerstboom. Vul hem bijvoorbeeld met een beetje whisky of een betaalbare wijn van de Lidl. Stop 24 stuks in de kerstboom en tel zo af naar kerstdagen. Voor de slimme rekenaar: je kunt er dus nu al een paar nemen.

drank-kerstballen-lake-distillery
Foto: Lakesdistillery.com
SHOP NU VOOR 24.95

Waar te koop?

Zoals je begrijpt moet je hier als de kippen bij zijn. Wie wil er nou niet drank kerstballen in zijn boom hebben hangen? Wil je ze compleet zelf vullen? Dan kun je terecht bij Bol.com voor 9 kerstballen met gouden bodem. Hier kosten ze 24.95 euro. Dat is nog geen 3 euro per kerstboom. Voordeel hiervan is dat je zelf de keuze hebt welke drankjes je erin stopt en zo ook kan mixen.

Heb je al genoeg aan je hoofd tijdens deze drukke dagen? Als je van gin houdt,  kun je ze ook kant en klaar kopen bij lakedistillery.com. Op dit moment zijn ze zo populair dat ze nu even zijn uitverkocht. De bottledistillery.nl heeft nog wel gevuld gin balls in hun assortiment voor 34.99 euro. Wij zeggen alvast Cheers! Kijk je uit dat je de kerstboom niet omgooit met al die drankjes?

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!

bol.com-drank-kerstballen
Bol.com drank kerstballen
SHOP NU VOOR 24.95