droogshampoo-wimpers-mascara-mac
Beauty

Droogshampoo voor je wimpers is hét nieuwste beauty fenomeen

Heb je een last van vet haar, dan is een droogshampoo het perfecte middel om je haar nog een dagje extra niet te hoeven wassen. Wat ons betreft de beste uitvinding sinds de uitvinding van het wiel. Dit dacht de MAC ook, en daarom besloten ze om de trend voort te zetten in een droogshampoo voor je wimpers. Klinkt gek, maar blijkt zo’n typisch product waarvan je niet wist dat je het nodig had.

Droogshampoo voor je wimpers

Vet haar kennen we, maar vette wimpers? Daar hadden we nog nooit van gehoord. Waarschijnlijk zit je tijdens het lezen van dit bericht te bedenken of je ooit in je leven vettige wimpers hebt gehad. Geen zorgen: dit fenomeen komt nooit voor. Het is dan ook niet de reden waarom de droogshampoo is ontworpen. Het nieuwe product is namelijk bedoeld om je reeds opgemaakte wimpers een extra boost te geven.

Na een volle dag werken of een avondje flink stappen zit je mascara lang niet altijd meer goed. Je wimpers opnieuw een likje mascara geven zorgt vaak voor klonters en aan elkaar geplakte wimpers. Hoewel een lash separator uitkomst kan bieden om die aan elkaar geklonterde wimpers weer los te krijgen, blijft het volume dan nog steeds weg. De droogshampoo is ontwikkeld om je wimpers opnieuw fris en vol eruit te laten zien, zonder dat je wimpers een lelijke dikke laag krijgen.

Alles voor volle wimpers

De droogshampoo werkt precies hetzelfde als je normale mascara: zijn je wimpers toe aan een touch-up, dan breng je de droogshampoo met het borsteltje over je oude mascara aan. De nieuwe uitvinding heeft een formule die de bestaande mascara zacht en soepel maakt, waardoor je ze met het borsteltje weer opnieuw scheidt en volume geeft. Het resultaat: een frisse blik met volle wimpers.

De droogshampoo valt wat ons betreft in de categorie: ‘dit moeten we een keer proberen’. Mocht je helemaal een prachtig stel wimpers willen hebben, dan kun je ’s ochtends het beste dit voedende wimperserum gebruiken. Maak het af met een wimper-verlengende mascara en je look kan niet meer stuk.

@roseandben AD💫 @maccosmetics @maccosmeticsusa this is innovative 👏🏻 ❤️ The LASH DRY SHAMPOO MASCARA REFRESHER is always in my bag now 😜👏🏻❤️ #maccosmeticspartner #viralmakeup #maccosmetics ♬ original sound – Rose Siard

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!