Living

Dit wil je: 5x betaalbare look-a-likes van de populaire HKliving mokken

dupes-hkliving-mokken
Foto: Womanly.nl

We kennen inmiddels allemaal het mooie servies van HKliving en wij zijn er groot fan van. Er is alleen één groot nadeel: het kost nogal wat centen. Vooral als je een gehele set wil hebben, dan is je portemonnee daarna leeg. Maar natuurlijk zijn wij daar als Womanly om dupes te zoeken en die vervolgens met jullie te delen. En dupes voor de HKliving mokken zijn er meer dan genoeg. Dus bij deze 5x betaalbare look-a-like van de populaire HKliving mokken om jouw koffie in de ochtend nog leuker te maken.

De Action dupes

De Action set heeft niet alleen verschillende soorten mokken, maar ook zelfs bakjes. Voor nog geen dertig euro krijg je 6 bakjes, 6 grote mokken en 6 kleine kopjes. Echt een koopje wat ons betreft. Deze gaat wel waarschijnlijk erg rap uitverkopen dus weer er snel bij.

dupes-hkliving-mokken SHOP NU VOOR 29,99

De Xenos dupes

De Xenos heeft een mooie set mokken als dupe op de HKliving mokken. Alleen de vorm is net wat anders en een stukje ronder, maar de kleuren en patronen in de mok zijn bijna hetzelfde. Voor 1,99 euro per stuk zijn ze in verschillende kleuren beschikbaar. Er is ook een variant met een oor eraan, leuk voor bijvoorbeeld thee.

dupes-hkliving-mokken SHOP NU VOOR 2,99

De Karwei dupes

De Karwei heeft een set van 4 verschillende soorten mokken in verschillende kleuren voor 18 euro. Ze hebben de mokken in rozige, groenige of bruinachtige kleuren beschikbaar. Ook hebben ze nog kleinere bekertjes in soort van aardetinten voor 1.64 euro per stuk.

dupes-hkliving-mokken SHOP NU VOOR 13,49

De Hema dupes

De Hema heeft ook een soort dupe, maar dan net even anders. Ze hebben een set met mokken en kommetjes. De overgangen zijn anders aanwezig dan bij de HKliving mokken. Maar het is zeker een leuk alternatief voor maar rond de 5,50 euro per mok of kom.

dupes-hkliving-mokken SHOP NU VOOR 5,50

De Cookinglife dupes

Deze set van 6 mokken komt het meeste in de buurt van de HKliving mokken. Het lijkt echt identiek. De kleuren zijn bijna precies hetzelfde en voor 19,50 euro het je een prachtige set in jouw huis staan. Deze dupe is net zo goed als het servies van de H&M die lijkt op Hermès servies.

dupes-hkliving-mokken SHOP NU VOOR 20,00