Beauty

5 dupes lijken mega veel op de bekende Rituals varianten

dupes-vergelijkbaar-rituals-varianten

Rituals staat natuurlijk bekend om hun heerlijk luxe geuren en verzorgingsproducten. Wij kunnen er ook geen genoeg van krijgen. Helaas doet onze portemonnee dat wel. Alle producten van dit topmerk zijn namelijk best wel prijzig. Gelukkig komen verschillende supermarkten en discounters met geweldige dupes. Zo ruik je toch lekker voor een klein spotprijsje. Wij hebben 5 dupes voor je op een rijtje gezet.

Rituals dupes in overvloed

Het regent haast wel Rituals dupes bij verschillende discounters. Wij snappen dat wel, want de producten van dit merk zijn natuurlijk hartstikke fijn voor je huid. Geen idee wat het woord ‘dupe’ inhoudt? No problemo. Wij leggen het even aan je uit.

Een dupe is een goedkoper (namaak)product als alternatief voor bepaalde merkproducten. Een een enorme trend onder jongeren op TikTok dat zelfs RTL Nieuws is opgevallen. Wij zijn er blij mee, want zo heb je een heerlijk product waarvoor je niet veel voor hoeft te betalen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Womanly (@womanly_nl)

1. Huisparfum van Action lijkt op Home Parfume van bekende merk

De home parfum van de Rituals is natuurlijk heerlijk, maar daar leg je wel 26.90 euro voor neer. Best een hoop geld als je daarnaast nog al die dure boodschappen moet kopen. Gelukkig heeft de Action een vergelijkbare kamerparfum. Ze verkopen twee varianten uit hun Living Luxury lijn: de Tiger’s eye en de Emerald. Allebei voor maar 1.99 euro. Die laatste ruikt volgens TikTokker iammisskaur een beetje naar musk met een lichte houtgeur.

Volgens haar is de geur wel minder sterk dan die van de Rituals, maar dat mag je ook wel verwachten voor die twee knaken. Ze sprayt hem dan ook vrolijk op het gordijn en op het bed. Dat doe je niet zo snel met een spray van bijna 27 euro, maar is natuurlijk wel te doen met deze van de Action.

rituals-huisparfum-dupe-action

2. Kruidvat douchemousse is heerlijk ruikende dupe

Volgens de Kruidvat ruikt hun ‘Happy Harmony’ douchegel precies hetzelfde als de ‘Happy Buddha’ variant van Rituals. Met de ‘Happy Harmony’ lijn heeft Kruidvat de geur (en zelfs een beetje de verpakking) zelfs nagemaakt.

De drogisterij maakt er geen geheim van dat ze dit bewust hebben gedaan: op hun eigen TikTok account introduceren ze de douchegel zelf als een Rituals dupe. Niet alleen de de geur, maar ook de prijs maakt ons happy: je shopt de douchemousse voor maar €2,99 bij de Kruidvat.

kruidvat-douchemousse-dupe-rituals

3.  Lidl doucheschuim ruikt hetzelfde als Sakura

De heerlijke kersenbloesem geur van Sakura, die is verslavend. Vind je €9,50 nog best veel voor de Foaming Shower Gel van Rituals? Daar heeft de Lidl wat op gevonden. Voor maar €3 staat er een dupe in de winkel.

Het product waar je nu heel blij van gaat worden is Cien Spa moments met de geur Rose Blossem. Verschillende TikTokker delen een video waarin ze vertellen dat ze de doucheschuim precies hetzelfde vinden ruiken als die van Rituals. Dat wordt rennen naar de Lidl!

lidl-doucheschuim-dupe-rituals-sakura

4. Action verkoopt perfecte dupe van de geurstokjes van Rituals

Ruikt het in jouw huis ook naar die heerlijke geurstokjes van Rituals? Snappen wij maar al te goed, want de verpakkingen zijn niet alleen prachtig om te zien, maar ze ruiken ook nog eens heerlijk. Toch betaal je er vaak een hoop geld voor. Voor de fragrance sticks van dit populaire merk leg je zo’n 15.90 euro neer (voor 70 ml) Dat is bijna 4 keer zoveel als de Action variant.

Volgens TikTok gebruikers lijkt de Fragrance Sticks van de geurlijn The Rituals of Jing op de zwarte uitvoering van de Action. Die kan je herkennen aan de naam: Calming Touch van de Balanced lijn. De andere twee varianten hebben de naam: Deep Breath (blauw) en Intense Kiss (rood). We snappen natuurlijk allemaal dat deze geurstokjes iets minder sterk ruiken dan die van het bekende merk, maar dan is ook wel logisch met zo’n prijs.

action-geurstokjes-dupe-rituals

5.  Action autoparfum van 2.39 ruikt hetzelfde als die van Rituals

Vind jij het ook altijd zo heerlijk om een autogeurtje in je car te hebben? Je auto ruikt meteen weer fris en daar worden we blij van. Die van Rituals is stiekem wel ons favoriet. Van elke geur die ze verkopen, bestaat er gelukkig een car parfume van. Toch betaal je er ook aardig wat voor. De prijzen variëren van 16.90-tot 19.90 euro. Gelukkig helpt de Action ons altijd uit de brand als we even wat minder te besteden hebben.

Nu komen ze met een care parfume van het merk Vinove. Deze zou je auto voor 90 dagen een heerlijk geurtje moeten geven en lijkt dus op die van de Rituals. En dan hebben we het over de geur ‘Rome Wood’ die heeft het meeste weg van de Life is a Journey car parfume lijn van Rituals. Je bevestigt de auto-luchtverfrisser heel gemakkelijk aan het ventilatiesysteem van je auto. Iedereen wil zo wel een gezellig ritje met jou maken.action-autoparfum-dupe-rituals