duurste designer tassen ter wereld
Style

Must see: De 7 duurste designer tassen ter wereld

Wij vrouwen houden wel van een mooie tas. Of zeg maar gerust tassen. Inmiddels hebben we allemaal een aardige collectie opgebouwd. Al hebben vele van ons vooral Vintage tassen, tassen van de Zara of een Michael Kors tas. Veel duurder of spannender wordt het niet. Toch is het heerlijk om even mee te genieten van de duurste designer tassen. Kijk mee en geniet van de 7 duurste designer tassen ter wereld.

1. Mouawad 1001 nights diamond purse

Wij kenden deze dure tas nog niet, maar de Mouawad 1001 nights diamond purse is toch echt de duurste tas op aarde. Sinds 2010 heeft deze tas de titel gekregen van de duurste tas op aarde. Waarom? Omdat het ontzettend veel arbeid vereist om de tas te maken.

Daarnaast is de tas ook nog eens gemaakt van 4.517 échte diamanten. Het kost maar liefst 8.800 uur om al die 4.517 diamanten op z’n plek te krijgen. Benieuwd hoeveel je dan moet sparen voor deze tas? Maar liefst 3.000.000 euro!

1001 diamond purse

2. Hermés Ginza Tanaka Bag

Op nummer 2 staat de Ginza Tanaka Bag en dat heeft te maken met het feit dat deze prachtige tas onder andere gemaakt is van diamanten. De tas is rijk aan wel 2.182 diamanten en is gemaakt van platina. De tas is niet zomaar een tas.

Je kan het hengsel en diamanten peertje loskoppelen en dragen als sieraden. Dit kost natuurlijk wel weer de hoofdprijs voor deze tas. Zo betaal je een slordige 1.550.000 euro.

tanaka bag

3. Hermès Kelly bag

Diamonds are a girls best friend blijkt wel! Op nummer 3 staat de Hermès Kelly tas. We hebben deze Hermès tassen allemaal weleens voorbij zien komen. Ze zijn elegant, stijlvol en tijdloos. Wij zouden zelf de zwarte aanschaffen, zo kan je de tas áltijd ergens bij combineren De prachtige Hermès Kelly is echter niet goedkoop, zo betaal je 1.500.000 euro voor de tas.
hermes kelly bag

 

4. Hermès Chaine d’ancre bag

Op nummer 4 staat weer een tas van het merk Hermès. Niet zomaar eentje, de hermès chaine d’ancre bag. Deze tas is uiterst uniek omdat er maar 3 exemplaren van zij gemaakt. Pierre Hardy is de ontwerper van deze prachtige tas. Er gaat zó ontzettend veel arbeid in de tas dat het maken van de ketting al twee jaar kostte. Niet gek dus dat je 1.250.000 euro neer moet leggen voor de tas.

d'ancre bag

5. Hermès Birkin Bag

Say what? Nog een Hermès bag. Jawel en niet zomaar eentje. The one and only: Birkin Bag! Ik denk dat we allemaal wel de Birkin Bag wilden hebben. Totdat we het prijskaartje ontdekten. De Birkin Bag is al jarenlang ontzettend populair onder celebs. Zo zijn de Kardashians, de Olsen Twins maar ook Hillary Duff en Kate Moss gespot met deze iconische tas. Je betaalt wel 396.966 euro voor de tas.

birkin bag

6. Chanel Diamond Forever Classic Bag

Tuurlijk mag Chanel niet ontbreken in dit lijstje! Chanel staat op nummer 6 met de Diamond Forever Classic Bag. Chanel staat bekend om haar stijlvolle, prachtige items. De extra luxueuze uitvoering wordt verkocht voor 232.994 euro. Wij houden ervan. Een chique outfit erbij en je bent helemaal klaar om uit te gaan. 

chanel bag

7. Lana Marks Cleopatra Clutch

Deze one of a kind Cleopatra Clutch is een zilveren tas. Maar daar blijft het niet bij, de tas is versierd met zowel witte als zwarte diamanten. De Lana Marks Cleopatra clutch staat dan niet op nummer 1 maar goedkoop is ‘ie niet. Zo betaal je maar liefst 223.17 4 euro voor deze tas.

designer-tassen-lana-marks

 

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!