Life & Health

Jouw Valentijnsdag wordt super sexy met de Eaystoys Lovebox

easytoys-lovebox-valentijnsdag-deal

Oproep voor iedereen in een vaste relatie of met een leuke date: deze Valentijnsdag wordt er eentje om nooit te vergeten. Of jullie elkaar nou sterretjes onder de lakens laten zien of juist een beetje in een zwart gat zijn beland, de Easytoys Lovebox helpt elk seksleven een handje mee. Deze sexy variant op de adventskalender heeft veertien vakjes met achter elk vakje een spannend speeltje.

14 sexy verrassingen voor ieder stel

Alsof je een grote doos vol lekkere chocolaatjes in handen hebt: zo voelt het uitpakken van de Easytoys Lovebox. Hoewel wij geen nee zeggen tegen een bakje luxe bonbons, laten wij ons deze Valentijnsdag liever verrassen door deze geschenkset vol spannende speeltjes.

De hartvormige doos bestaat uit veertien vakjes, elk met een eigen verrassing. Je kunt er voor kiezen om samen met je partner een veertiendaagse marathon te beginnen, waarbij je elke dag een nieuw vakje openmaakt. Wat er precies achter de vakjes zit is nog een geheim, maar Easytoys belooft een gegarandeerde spannende avond voor elk stel, ook voor de ‘beginners’ op seksspeeltjes gebied.

easytoys-love-box-valentijnsdag

Easytoys Lovebox voor Valentijnsdag

De lovebox bevat stimulerende items voor de man en de vrouw. Zo is er voor ieder wat wils. Dat de box goed in de smaak valt, is te zien aan de reviews. De Lovebox scoort 4,5 van de 5 sterren. Zo zeggen tevreden klanten dat de box ‘sexy en gezellig is om samen uit te pakken’ en dat speeltjes ‘zorgen voor heel wat avonden plezier.’ Een goede tip uit de reviews: maak het vakje al een paar uur voordat je gaat beginnen open. Sommige speeltjes vragen namelijk een beetje voorbereidingstijd, zoals het opladen van de batterij.

Ben jij wel even klaar met bloemen en chocola, en wil je je komende Valentijnsdag naar een nieuwe hoogtepunt tillen? Je koopt de Easytoys Lovebox nu met een speciale Valentijnsdag korting van maar liefst 38%. De box wordt discreet verzonden, dus je buren zullen niet merken dat jullie een wel hele sexy vrijpartij tegemoet gaan. Als jullie je volume laag weten te houden tenminste. Shop de box met sexy speeltjes nu tijdelijk voor maar €49,99.

easytoys-lovebox-valentijnsdag-korting

SHOP NU VOOR 49,99