elisah jacobs interior-junkie-kinderkamers
Living

Elisah Jacobs van Interior Junkie showt magische kinderkamers

Een mooi interieur samenstellen is een uitdagend project dat maanden of zelfs jaren kan duren. Daarom kijken wij graag even binnen bij anderen, zoals in de prachtige woonboerderij van Romy Boomsma. Elisah Jacobs, eigenaresse van Interior Junkie, heeft de interieurstyling tot een ware kunst verheven. Op haar Youtubekanaal showt ze de magisch mooie kamers van haar kinderen. 

Elisah Jacobs van Interior Junkie

Bijna 10 jaar geleden begon Elisah Jacobs met het online platform Interior Junkie. Op haar interieurblog deelde ze tips en inspiratie over haar grote liefde: interieur. Op de website plaatste Elisa DIY’s, binnenkijkers bij andere interieur liefhebbers en make-overs. Al gauw bloeide het platform op tot een serieus bedrijf, inclusief een goedlopend Instagram account en YouTube kanaal.

Tegenwoordig is Elisah naast succesvol onderneemster ook moeder van een zoontje en een dochter en woont ze met haar gezin in een prachtig oud herenhuis in Haarlem. Toen Elisah en haar man Christian het oude herenhuis in 2018 kochten, was het een bouwval. Het stel ging de uitdaging aan om het huis in 3 maanden te verbouwen tot een knus gezinshuis. Dit avontuur pakten ze met beide handen, met een fantastisch en gezellig huis als resultaat.

Magische jongens- en meisjeskamer

Volgens Elisah zelf is haar interieurstijl ‘eclectisch’. Alle muren in het huis hebben een kleur of een behang. Elisah werkt graag met een grote variatie aan kleur:  ze gebruikt uitgesproken kleuren als diepdonkerblauw, warmrood en okergoud, maar combineert dit evengoed met zachtere tinten als oudroze en lichtgroen. Hoewel het interieur bomvol verschillende texturen en kleuren zit, geeft het geheel toch een rustige sfeer.

De kamer van haar zoontje Oliver heeft een donkerblauw behang met tekeningen van zeedieren als luchtschepen. In de hoek van het gezellige kamertje staat een mooi rotan kinderbedje, en door de kamer heen zien we grote knuffeldieren en gezellige lichtjes. Ook plaatste Elisah onlangs een foto van het kamertje van haar dochtertje online. In deze babykamer combineert ze een kleurig behang met zachtroze en gele accenten. Kinderkamers om bij weg te dromen!

 

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!