ellastiek-zomerpak-outfit-prints
Shopping

Ellastiek lanceert vrolijke zomer outfits met knallende prints

Ben je nog op zoek naar de ideale festival outfit? Neem dan een kijkje bij Ellastiek. Vrolijke prints met knaloranje bloemen, groen en blauwe blokjes of gele strepen: het merk Ellastiek is de definitie van ‘dopamine dressing’. Het merk dat bekend staat om haar scrunchies in talloze kleuren en stoffen, lanceerde onlangs een nieuwe collectie vrolijk gekleurde kleding voor mannen en vrouwen. 

Patronen met een WOW-gevoel

Ella Timmers, de oprichtster van Ellastiek, begon haar bedrijf achter de naaimachine. Oorspronkelijk maakte ze voor zichzelf scrunchies in vrolijke prints, die al snel populair werden binnen haar vriendengroep. Er kwam zoveel vraag naar de zelf-ontworpen haaraccessoires dat Ella besloot ze online te zetten. En met succes: al snel werden de vrolijke scrunchies opgepikt door verschillende influencers, stond ze in de Grazia en Cosmogirl  en kwam er een exclusieve samenwerking met Etos.

In 2023 is het merk uitgegroeid tot een goedlopende webshop met een brede collectie aan scrunchies, haarklemmen, toilettasjes en sinds kort ook blouses, gilets en broeken in prints met knallende kleuren. Hoewel Ella inmiddels zelf geen scrunchies of kleding meer naait, ontwerpt ze wel zelf alle prints. Ook biedt de webshop gepersonaliseerde accessoires aan, zoals scrunchies in de kleuren of met het logo van een sportteam of studentenvereniging.

Verantwoordelijk, vrolijk en inclusief

Het is niet voor niets dat het merk de naam van haar eigenaar draagt. Ella is namelijk bij alle facetten van haar webshop betrokken. Alles wat ze doet, komt voort uit haar eigen leven en waarden. Zo staat haar vrienden en vriendinnen dikwijls model voor haar shoots, en vernoemd ze haar zelf-ontworpen prints naar mensen uit haar omgeving.

Ellastiek staat voor verantwoordelijkheid, vrolijkheid, inclusiviteit en creativiteit. Alle kleding is gemaakt van organisch katoen en er is sinds kort ook een mannencollectie. Ook schakelde Ella een fashion-psycholoog in, die het merk ondersteunt met kennis over de psychologie achter kleuren en kleding. Ellastiek doet aan ‘dopamine -dressing’: je kleden op een manier die je energie en vreugde geeft. Wij worden in ieder geval erg vrolijk bij het zien van deze happy zomerse outfits!

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!